Tottakai Trump vettäyty ilmastosopimuksesta

Ymmärrän täysin, että sen piti vettäytyä ja tietenki just oman maan parhhaaksi, amerikkalaisten takia.

Niinko meänki hallitus ja puoluevaltaeliitti vaalii meän maan talloutta, niin tietenki, tottakai kaikki tallouen etheen uhrattava, hyvä hallitus huolehtii hyvin tallouesta.

Sortunheet ja kärsivät uhrattaan ensin, niilähän ei mithän väliä olekko ei niistole mithän hyötyäkkään, ko haittaa vain, kustannuksia, maksavat valtiolle niin ja niin paljon, ymmärtäähän sen, että net kustannukset poisko ei net tuota mithän.

MItässiitä, jos maapallo pillaantuu ja tuhhoutuu huomenna, tänhän pittää Trumpin aatella amerikkalaisten ommaa parasta, sitei olekhan aateltu yhtään tässä ilmastoasiassa, vaan uhrattu amerikkalaisten ommaa etua.

Ja Suomen iskokenkästen iloksi Suomen vanhuksillahan toimii hias eutanasia kätevästikkö niitäki hoijjettaan niin huonosti, että päästään niistä ihan vaivihkaa. Kyllähän non jo vikisseet ihan tarhpheeksi, ei tuu mithänkö niiton päivä päivältä enämpiki, joutavat pois Suomen valtion muutenki niin raskaasta taakasta.

Ja Suomen nousevassa polvessa on niin paljon pohjasakkaa, että ei muutako karsintaa ja parhhaile vain satsattaan koulutukseen, köyhillähän on se perimä ja kulttuurinsa jo esteenä, ei niile kannata uhrata koulutuspaikkoja eikä kalhiita opetuksia.

Entäs pakolaiset, miksvartenhäh meän pitäs uhrata yhthään mithän ulkomaalaisten takia, teeskentelevät vain, että ois hätä, isoja miehiä kaikin, eikö rajat kiini ja Suomi ensin.

No onneksi Suohmeen tullee vielä se sote, että saahan rikhaile omat bisnekset sieltäki, ei onnistunu julkisen tuhoaminen välinpitämättömyyellä ja häirinnällä, niin lopetethan nyt sitte kokohnaan koko julkinen terhveyenhuolto, bisnekseksi kaikki vaan ja rahat hallintarekisterien kautta piihloon, sehän on Suomen etu, en kyllä ossaa sanoa miten, mutta niin se hallituksen mielestä on.

On kaksnaamasta pelleilyä ihmetellä Trumpin hommia, sehän paukuttaa tuola kaukana etelässä ihmisten elämää hajalle, että amerikkalaisten sotateollisuus saa liksaa.

On teeskentelyä ihmetellä, eikö Trumppi älyä, että amerikkalaisten omaksi tuhoksi on tämmönen itsekeskeinen lyhytnäkönen ajattelu, ko koko maailmaa uhkaa maapallon pillaantuminen.

On huttua ja pötyä, että Suomen hallitus ois jollaki hyvällä asialla sotaintoilujensa kans, Suomellaki on sotateollisuutensa ja kauppaa käyhän kenen kans vaan, kohan saahan rahhaa tai ostethan hävittäjiäkö pittää mielistellä ja madella millon läntheen millon ittään, nyt läntheen.

Älkää siis viittikö valittaa Trumpista, ei sole sen pahempiko mekkään, USA on vaan isompi juttuko Suomi, mutta itte olhan täysin samallaisia itsekkäitä pösilöitä.

Rakhaat kansalaiskaverit, onneksi meilon vielä oma elämä itte kelläki, aatelkaa itte, totteuttakkaa ommaa oikeaanne, älkää uskoko kethään, ei minua ainakhaan, mutta tutkikaa ja riemuitkaa, pelottelhuun ja pelkäämisseen meilä taviksilla eijjole varraa, met vain elämä ja iloittema ja loistama ja kävelemä ulos höntitysvallan alta, jee ja ihan hyvillä mielin, ei meän ilosta mieltä Trumpit ja Sipilät määrää!

– Hilkka Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu