Hygieniaa pakolaispolitiikkaan

Ja tet puhutta veroista ja teän pikkukylästäkö maailmassa on 65 milj pakolaista ja Italia ottanu vasthaan 85000 pakolaista jo tänä vuona?

Siis koittakaa nyt nostaa katsettanne ja nähä, maailmaa on muuallakiko meän pikkukotimaat ja meän pikkupakolaisbisnekset, jokkei ole kenenkhän hyväksikkö ahneitten, siis kunnatki haluaa saaha rahat kotia ja ottaa pakolaisia tai Suomi EUrostoliitolta rahhaa voi voi.

Pakolaisten kohtalo ei kiinosta pakolaispolitiikkaa, kuntapolitiikokki ahnehtii ääniä ja rahhaa ja tasapainottellee, ettei kukhan suuttus liikaa.

Pakolaiset yritethän maksaa hiljasiksi ja olemattomaksi pikkurahalla eikä anneta asuntoa ja tehä töitä, töihinhän käski seki Nobel-palkittu.

Pakolaiset tekhen mitä vain ja ay-liike vois huolehtia vaikka omista työttömistä ja antaa pakolaisten alkaa rakenttaan ommaa elämäänsä.

Terve ihminen ei tartte paljoa, sänkyhän on pakolaiskeskuksessa ensalkhuun ja sitte vaan vaikka vanhainkotteihin hoittaan yksinäisiä vanhuksia.

Joo, mutta siittä mie aloin vain sanhoon, että älkää nyt olko niin itsekkäitä materialisteja, että katse tarttuu omalle kynnykselle, pakolaisia tullee ympäri maapallon koko ajan lissää ja vauhti kiihtyy, kyllä jonku pikku-Suomen pitäs kyetä hoittaan paremmin asiansa.

Se afgaanimiehen lähettäminen edellisenä päivänäkö seuraavana häätöpäätös peruttiin, makso jo lentona, aatelkaa vähän tekki ja ihan omilla aivoilla.

Enkä tarkota, että tänne pitäs jotenki kuttua kethän, ei tänne tulekkaan kukhanko pakon eessä ja lähimmäistä pittää auttaa, muttei sitä tartte hyyssätä eikä kalhiisti tutkia tuoko tauteja, älkää olko tyhmiä, matkustajat ja jos mikkä muutki ulkomailla kävijätki tuo tauteja.

Älkää uskoko Ylen propagandaa, se jauhaa omiaan, on ykspuolista materialistista (minun mielisana ollu viimeaikoina, kattoa maailmaa) siis – suhteellisuuentajua ja kohtuutta ajattelhuun.

– Hilkka Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu