Onnea Antti! Antinpäivänä.

Hyvinvointi on jotaki muuta mistä nyt puhuthaan. Tarjothaan kuolemattomuutta lääkheilä ja syötethään hiilihydraatti-mössö-lisäaine-ruokia ja niin, meile kaupathaan semmosta, joka maksaa ja on pilale mennyttä eikä ravitse kettään. Politikot ja hallitukset puhhuu meän hyvästä, joka ei piä paikkaansa.

Vastuullinen, toimiva aikunen hoitas lapsensa itte ja pakottas kouluihni pienemmät ryhmät. Sairaat vanhukset hoijjettas rakkauvvella ja hellyyvellä hauthaan. Terffeyenhuolto täyttys kutsumuksen kanssa työtätekevistä.

Ja kaikki ja net ja met ja net muut, jokkemmä oiken ois mithään äskönmainituista, met tekisimä töitä, joita rakastama, pitkiä kävelyretkiä tai ristipistotöitä ja söisimä tyytyväisinä maan antimia lähimaastosta ja olisima tietosuuven tilassa.

Emmä ennää vaatis emmäkä kaipais mithään. Hyväksyisimä kaiken. Kattosima hämmästynheenä, että onkos tuo aurinko noussu.

Kaikki rakastas toisihaan ja koko luomakuntaa. Ja nyt tämä rakastaja tajuton mennee antahmaan koirale ruokaa. Ihanaa elämää ja hurmaavaa ittensä hemmottelua, myönnythään ittekukanenki siihen ikiommaan elämänvirthaan!

Ja tämä on sitte pelkkää propagandaa. Miltä maistuu?

Rakkain terffeisin Hilkka Laronia

http://www.onnistuja.fi/hilkkalaronia/Blogi

Ihmisen elämä on kuin tuuli. Se tullee ja mennee, nautithaan sisäsesti, vaikuttaa ulkosesti, kuuluu jokhaiselle ittelle, on ikioma. Eläköön, se tuntuu hyvältä, on rakas ja näkkyy kaus, äärettömyykshiin saakka!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu