Miten inhimillisesti arvioijja politiikkoa
Mullon ollu ongelmana, ettäkö arvioin jotaki vaikka politiikkoa, toisin aattelevat jopa suuttuu. No nyt aattelen, onko mahollista arvioijja inhimillisesti ja niinko oiken jotaki politiikkoa?
Mulla tullee ittele ylleensä huono mieliko moitin vaikka Sipilän hallitusta ja nyt jään ihmettelheen, onko se kiusaamista, kiusaanko ministereitä?
Kirjotan aivan tosissaan tästä.
Mullei ole tarvetta vihata kethään enkä innostu haukkuun yksilöitä, en ainakhaan ussein, mutta jotenki hämmästelen akulouhimiesten kaltaisia ilmiöitä ja sitte tosiaan itte julkisesti paukutan, kuinka Pekka Puska on moraaliton.
Oispä tyttäressä penkomista, siis molen sanonu, että pittää sanoa, jos joku asia tai juttu mennee omasta mielestä väärin, mutta näyttäs aiheuttavan jos-mitä-kääntelyä-ja-vääntelyä hetiko sanon vaikka, että Tuomioja on oikeassa ja muut väärässä.
Haa, eläköön moraaliset ongelmat, sano, olikosse Eeva Kilpi ja tiämpä mieki ainaki olevani henggissä!
Hauskaa päivää teilekki rakhaat ihmiset!
– hilkkapien
Hilkka, pistäpä sanan säilää vähän tähän:
Perustuslaki 1 §:ssä sanotaan mm. ”Valtiosääntö turvaa ihmisarvon loukkaamattomuuden ja yksilön vapauden ja oikeudet sekä edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa.”
Tuntuuko oikeudenmukaiselta, että perustulokokeiluun osallistuu 2 000 pitkäaikaistyötöntä, ikähaarukassa 25−58-vuotta, joille maksetaan vastikkeetta 2 vuoden ajan perustuloa 560 e/kk. Ja he saavat sen päälle olla kuinka aktiivisia tahansa ja ansaita surutta tuon summan päälle. Miten aktiivimalli heitä kohtelee vai kohteleeko mitenkään?
Samaan aikaan puolelta työttömistä leikataan ensi kuussa aktiivimallin rankaisemana 5 % tuosta samasta pienestä tulosta.
Edistääkö tämä edellä kerrottu mielestäsi oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassa?
Katso alta asiasta lisää:
http://blogi.kansanelakelaitos.fi/arkisto/3627
Ilmoita asiaton viesti