Eikö poltiikot tiä

Hei tiä mitä het tekevät?

Vappupuhheista ja ylleensäki toisten ihmisten mielipievappauesta tai siis toisen mielipitteen kunnioittamisesta, siis ihmettelen, eikö kristityt ihmiset toelakkaan jaksa käyttäytyä paremmin.

Fiksut ihmiset paukuttaa rumasti henkilöstä, vaikka kyse on selvästä asiasta tai asioitten kulusta tai ilmiöstä.

Miehän olen vappaa-ajattelija, en käsitä mithän uskontunnustuksia, mutta uskontojen isot kirjat onihan mahtavia, mikäli mie mithän käsitän.

Sielä on usseissa kohissa tämä viesti, jonka Jeesus sano Jumalalle, Herra anna heile antheeksi, hei tiä, mitä het tekevät.

Noko nyt jonku aikaa ihmettelin tuota tyyliä kärjistää ja rääpiä toisia, jopa työtovereita tai eri mieltä olevia, tajusin, että nythän minun kuuluu ittekki aatella, rääpijät ja kärjistäjät musta-valko-paasaajat ei tiä, mitä puhuvat.

Non niin pimmeitä ja kapeasti aattelvia, ko non oman rajottuneisuutensa vankeja.

No siis miehän lepyin, haukkukaa ja kärjistäkkää rauhassa, saatta tietenki olla, mitä oletta, teistei haukkujat, ole enemppään niinko minustakkaan eijjole, mie teitä näin piiloagressiivisesti tulin mottinheeksi.

No politiikoista, jos puhuma, onneksi on kepun Kääriäinen ja niin se vihreitten Antero Vartia, net ainaki puhhuu inhimillisesti, yhteistyökykysesti ja rakentavasti ja pysyvät asiassa, minun mielestä.

Jee nytton Vaput juhlittu ja Kärpät kiitelty, nyt pari-kolme päivää arkea ja sitte taas ihmetelhään viikonloppua.

Onkos minun pakko sanoa, eijjole, mutta sanon vielä, että yks syvä ihmetyksen aihheeni on tämä maailman sotasuus. Usa on tapellu koko olemassa olonsa viehrailla mailla ja sen tallous lienee sotateollisuuen varassa. Niinko Ruottiki, vaikkei itte sodikkaan. No siis niin hyvin puhuva ja ajattelevaiselta vaikuttava Jussi Niinistö puhhuu ja tekkee sotasia hommia, en tykkää, suren J. Niinistön touhuja.

Rakastavin, kiittävin ja kunnioittavin terhveisin hilkkapien heart

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu