Some ohittanu Ylen

Koko(?) elämäni olen tykäny, että Suomella pittää olla oma yleisradio, nyt vasta rohkenen aatella, miten sen kans oiken on.

Ajatukseni on ollu, että jos on joku vaikka katastrooffi, pittää olla joku objektiivinen ja neutraali taho puhuhmaan asioista.

Tämän hallituksen aikana olen taas ihmetelly, miksi luuaan semmosta politiikkojen sirkusta, jossa meän Arkadianmäen työntekijät tappelee ja höpöttää, niinko teatterissa ja heikoimmilta viiään heän elämänsä rakentamisen pitkospuita. 

Ja se minua niin vieläki surettaako vihreät istu hallituksessa, ko tuo hiiskatin ydinvoimalupa tuli.

Nojoo näitä murheenkryynejähän met ossaama luetella, kuten tämän hallituksen viimeaikaset sanomiset, Terho anto antteeksi kamuillen, nooh siis mutta mitä tekkee yle, toistaa tätä arvotonta esitystä, kuinka net suuttu ja nyt on kaikki hyvin.

Eihän politiikan pitäs olla sirkusta vaan yhessä yhteisten asioitten hoitoa?

No sitte se, ettäkö molema jo ehkä 1995 vuesta myyhneet kaiken mahollisen ja alettu globaaleiksi, mitä meile oikeasti on jäänytko politiikot ei arvokkaasti hoijja meän kaikkien asioita ja sitte olhaan muka niin Suomi100v.

Suomeahan eijjole, ei meän politiikot voi päättää oikeasti meän asioista, joistaki asioista vain.

Meilei ole oma lupa eikä ommaa tuuppaakkaan, kaikki on Eurostoliiton tai jonku muun sopimuksen säätämiä.

Armeijaki on Natossa, kansahan eijjole eikä haluais Nattoon.

Ja mitä siis tekkee yle, se yrittää saaha kansan hihhuloihmaan millon minkäki asian kans, ja politiikot keksii yhä uusia kärjistettäviä kuvioita.

Kuten Rinne nuitten eläkkeitten kans. Eihän asioita pitäs luppauksilla hoitaa ja vielä nostamalla joku kansan osa tulilinjalle.

Ja kaiken lisäksi, luppaukset on petetty laitaa lukien tai non totteutettu rikkomalla kansalaisrauhaa(?), kuten Sari Sairaanhoitaja.

Ylen toimittajat kerrää klikkauksia, tekkee kamaluus- ja hirveysotsikoita eikä tutki asioita pohjaan asti, ei asiayhteyksiä eikä suhteellisuuksia.

Suhteessa johonki kyllä sanottaan, mutta vain, että saahan kansalaisen syän säpsähtään, ei mittään objektiivista suhteuttamista, vaan johonki sopihvaan, että homma kärjistyis.

Suomea ei siis ole, politiikoilla ei kokonaisnäkemyksiä tai nei kerro niitä, vaan aina joku taho kyysseenalaistettaan tai ohitettaan, millon mitenki.

Mutta toistouutisia pittää koko ajan jankata, miten net kestää selittää semmosta soopaa, siis ylen toimittajat, totisella naamalla kysyttään joltaki tavikselta asiaa ja sitten sen kans lähettään peilaahmaan, miten sen asian kans muka on.

Nooh, jokos riittää minun vinkuminen, no mie siis yritin perustella, että meilon kallis ja huono Yleisradio, joka ei ole objektiivinen eikä ole koko kansan asialla, niinko ei politiikotkaan.

Enkä sano, että ylen toimittajat ei tee parastaan, kyllä net tekkee, net pittää kiini työpaikastaan eikä halua menettää kasvojaan, kuten joilekki on käyny.

Yleisradiossa pitäs olla turvallista toimittajien tutkia ja kertoa asioita eikä höpöttää pintahöttöä ja viihyttää ihmisiä ja seki mennee piehleen, ei meitä tartte viihyttää, met viihymä ihan itte.

Ihanaa elämän päivää kaikile rakkauella ja rehellisesti hilkkapien heart

Ps, Ylen toimittajat ei ehkä ees ossaa somea, oiken uutisena, että Twitterissä Intian pääministeri suositumpi kuin Tarmppi, so what, mitä väliä, ja sielä voi seurata ilman, että alkaa seuraajaksi, voi olla yksityisiä listoja jne.

Ja nyt oma ohjelma, "somen valta" A-teema, siis aivanko fb:n yksityisasetuksilla voitas jotaki, no vain, ettei naapuri näe minun sometusta, mutta fb näkkee ihan kaiken ja ostaa ja myy, kuten olhan nähty.

Tässäki on se ihmisten höntitys, net ei uskalla somettaakko, net luulee, että heän pikkuhöpinät on se juttut, älkää ihmiset peläkkö, aatelkaan itte.

Siis kaupat, potilastiedot, pankkitiedot, Trafi, ja jos mikkä tahot, kerrää meistä tietoja ja son bisnestä. Eikös Sipilä jo vilauttanu, että soten potilastiedot voi myyä?

Siis Ylen toimittajat ei tajua, mikä on humpan juoni tai sitte niitten pittää(?) vaan sumuttaa.

Yksityisasetuksilla ei ole siis mithän merkitystäko somea yritettää tehä bisnekseksi. Ja fb teki ja yllätti koko Suomen, siis kuka yllätty?

t. se sama hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu