Kuka tarttee armeijan sirkusesityksiä?

Sitä siis molen ihmetelly eilisestä asti, mutta nyt vastako näin Samuli Suonperän, siis hän on pappi, ja siis hän kirjotti, että miksis piispan pittää pukkeutua niin erikoisesti, eikös hän ole niinko sie tai mie!

Niin sillain siinäkö luin Suonperän tviitin, sain näkemyksen, että mitä hiiskatin esityksiä met tarttema ja kuka tarttee.

Sekö on kaunista ja kohottavvaa vai mitä se on?

Siinä armeijan esityksessä, joku paraati(?), niin siinä se isopäällikkö komenteli niitä ja sitte sano, ottakaa lakit pois päästä ja porukka tietenki rivisssä totteli kaiken ja otti lakit päästä.

Miehän olen yksinkertanen pösilö, joten en ees kysy oikeasti, mie en käsittäs teän vastauksia, kohan tässä ihmettelen maailman menoa.

Ja jostaki tasa-arvosta puhumista, eihän toinen parempi toista, kaikki olhan jonku äitin läppejä ja niin kovin pikkusia, eikös met ollakkaan tasa-arvosia, yhtä tärkeitä kaikin?

Ihanaa päivää rakhaat ihmiset, maailma on kaunis ja hyvä ja päivä päivältä parempi, miehän uskon sillain!

Ja siis miehän uskon ihmiskunnan suuhreen syähmeenki, vaikka se armeijan hommahan on tappamista ja kotien särkemistä ihan konkreettisesti ja tosiasiassa ja yhä vielä leikittään tuommosia sotamiessirkuksia, voi voi, en käsitä.

– hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu