Puhheenvuoro uusien ilmiöitten synnytyslaitoksena

Kekkä teistä seuraa Uuen Suomen Puhheenvuoroa noin niinko ihan koko ajan tai ees joskus, kyselin naamakirjassa, vastauksia ei vielä kereny tullakko piti tännekki alkaa pälättään.

Siis mitä mie kuulla sainkhaan eli että Uuen Suomen Puhheenvuoro on mahtava homma, mutta että täälä oikeasti tehtailtas tai syntys kansanedustajia tai jotaki päättäjiä varsinaisesti, jopa koko puolueita. En taijja osata pittää tätä niin valtavana, vaikka hyvä ja tärkeä kaiken kansan puhheenvuorojen ja sanomisten paikka onki. Jopa isokenkäsille herroille ja rouvville.

Usseimmat meistä jauhaa ommaa ideaansa tai mitä vain, mutta mikä se vaikutus on, no yksilötasolla kirjottajalle ja muutamille samanmieliselle voi olla kohottavvaa ja kehittävvää, mutta ilmiöit taitaa syntyä vähän toisella lailla tai ainaki useamman tekijätahon myötä.

Mie en ainakkaan jaksakko aika ajoin kattoa kommenttikeskusteluja, samat jauhaa sammaa ommaa mielipiettään.

Enkä tarkota, että tämois huono foorumi tai ettei täälois hyvät ihmiset kirjottamassa, tottakait on hyviä kaikki, mutta demokratian tai vallankäytön tai jonku kansanvaikuttamisvoimallisuuen kannalta tämei taijja olla iso tekijä, korkeinttaan vahvistaa jo valhmiita ilmiöitä.

No tämäki päivä on tehty just sulle, Oulussa sattaa vettä ja kaikki hyvin, anna elämän maistua ja rakasta!

– Hilkka Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu