Miksi en äänestä

No tuosta, miksen äänestä, niin esimerkiksi se vaikka, että osakeyhtiölakkiin panttiin, että osakeyhtiön tehtävä on tuottaa voittoa osakkaille VASTA VUONNA 2006.

Se laki on siis, olikohan jo 1880-luvulta ja korjattu joskus 1970-luvulla ja sitte ei kukhan politiikko ajanu tuota asiaa, vaan kaiken maailman eläke- ja työttömyys- ja pankkirahastot!!!

Siis ei siittä puhuta ees, mutta olkhon tuo kuva siittä, kuinka meile syötettään syvästi ja läpäisyperiaattelheen olemisseen ja elämisseen ja työntekkoon ahneus ja rahan ykspuolinen näkökulma.

Politiikot ei ees hoksaa, media ei sitäkhän mithän ja met tavikset ei yhtään hoksattu tuotakkaan muutosta vaikka.

Sitte se bruttokansantuote, mikähän se kuulkaa on. Sitä kasvattaa saihraanhoito ja lääkekauppa, muttei se, että met vaikka piämä hyvvää huolta ittestä ja toisista. Siinä on paljon ykspuolisuutta tänä päivänä. Ollu aikasemmin tärkeä, mutta tässä hetkessä, se vie meitä hakoteille.

Luontoäiti on hädissään ja tarttee meän apua eikä siihen auta puhheet, vaan asioitten näkeminen totuudellisesti. Politiikoila ei riitä rohkeutta sanoa, hei nyt jätämä turpheet rauhhaan ja sitä rattaa ja että kaikile perustulo ja sitte yhteisseen jakhoon loput.

Palkkatyöstä puhuminen niinko nyt puhuttaan, pitäs lopettaa, son ihana tehä työtä, jota rakastaa, johon uskoo ja jonka käsittää olevan kaikile hyväksi.

Työttmyyen hinta ei niin yksinkertasesti ole vaaraksi hyvinvointivaltiolle.

No tutkikaa ja lukekaa ja äänestäkkää, mitä itte haluatta, mie en voi pikkuäänelläni tukea nyky rahasysteemiä ja politiikkaa, jossa pienet ihmiset ja varsinki heikoimmat, nojoo kyllä tiättä.

Olkaa kuitenki rohkeita, aatelkaa ihan itte, älkää uskoko, ko meitä pelotelhaan ihan kaikella, pelkääminen tyhmentää ihmistä.

Nojoo hilkkapien, josko lopettasit ja siis en sano olevani yhtään viissaampi tai jotaki, mie vain aattelen näin.

Heihei paipai puspus t. hilkkapien ja syämmen pohjasta kirjotin, en tarkota provosoijja enkä oiken mithän, son vaan hyväksi mulle ittele kirjottaa niinko jotaki, se jäsentyy ja elämä on niin ihanaa, hyvä tavatonko sonki niin ihanaa, voikaa hyvin heart

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu