Kansa ei ole tyhmää

Suora kansanäänestys edellyttää ihmisiltä ajattelemista ja vastuullisuutta?

No nyt twitterissäki fiksut ihmiset sannoo, että tuli niin järkyttävän surkea keskustelu, että siittäki näkkee, että onneksi meilon edustuksellinen demokratia!!!?

Ensinäki somekeskustelijat eijjole kansa eikä sielä äänekhäimmät taijja olla niitä penalin terävimpiä kyniä?

Toiseksi minua kauhistuttaa seki, että meilon hallitus, jonka ministereistä osa on puoluepolitikoinnin ja vallanhimon kukkasia eikä mithän edustuksellisella demokratialla valittuja vai enkö vaan käsitä tätäkhään?

Kolmanneksi tämä meän muutaman puoluepäällikön hallinnoima demokratia ei kuuntele kansalaisia vaan etujärjestöjä ja suuryhtiöitä ja pankkivaltaa, kansaa ei siis ennää kuunnella.

Ei kuunnella muuallakkaan maailmassa ja siittä eijjole hyvä seuranu, kansojen eli tavalisten ihmisten voima ja valta pursuaa tramppien, keltaliivien ja muitten ihmeellisyyksien kautta esile eikä noudata mithän sopimuksia?

No ehkä tärkein, muttei vähäsin pointtini tässä höpötyksessäni on, että kansa, jota ei kuunnella, ei ota selvää asioista, ei innostu tutkiin asiayhteyksiä eikä ennen muuta aattele ihan itte asioita, on vaarallinen kansa ja se voi oistua siis ihan mihin vain arvaamattohmiin hullutuksiin?

Eli jos et aattele ihan itte, et voi ottaa vastuuta valinnoistasti tai ees tekemisistästi, olet nokasta veettävä höntti, papukaijja, jota maailman gurut, mediat ja rahamiehet ja ties mikkä Luontoäitinki viholliset vie sinua niinkö varas vei sitä entistä pässiä narussa. 

Nooh, siis jossei meän sipilät ja niinistöt älyä kunnioittaa kansaa, olis meän tärkeä itte kunnioittaa itteä ja alkaa vastuullisiksi toimiviksi aikusiksi, jokkei suostu pelotteluihin eikä höntityksiin.

Kiitos ja huomenta, voikaa hyvin ja pitäkää hyvvää huolta ittestänne ja rakkaistanne kysseenalaistamalla sitä kaikkea, mitä meile sanothaan. Kattomalla omila silmillä, onko se totta.

Ja ehkä tämäkhän höpinä eijjole totta, miehän olen voinu taas erehtyä, tutki itte siis, usko itteästi. 

– Hilkka Laronia, yks pösilö, jokei ainokaisella äänelhään tue tätä kansaa aliarvioivaa puoluediktatuuria.

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu