Kyllä kiitos, lissää näitä greettoja ja maailmaa uudistavia virtauksia!

Gretasta ja ilmastomuutoksesta vielä pari sannaa, sitte annan ilmatilan kaikile muille.

Pöljin pallaute mulle oli nyt, että Pekka Juntti ammattitoimittajana kehtaaki sanoa, ettei välitä Gretan hyvinvoinnista ja viittaa tässä Pekan tähän kolumniin.

No seuraava sannoo, että miksis se lensi sinne YK:hon, ois viettäny lapsuuttaan kotonaan, siis eihän se Greta lentämällä ees menny.

ja ihana fiksu Vailiki puhhuu Gretan kohala lapsiprofetiasta, voi voi.

Mie en tajua, miksi tarrauvuttaan henkilöön eli nyt tuohon Gretaan, joka on tärkeä osa ilmiötä, muttei nähä itte asiaa ja puhuta itte asiasta eli maailman saastuttamisesta?

Ja vaikka tästäkö ilmastoon vaikuttaa eniten kaikenmaailman teollisuuet ja nythän oli tutkittu, kuinka maailman 100 issointa yritystä tuottaa 70% maailman hiiilidioksidipäästöistä, viittaan tähän tähän Tekniikka&Talous artikkelhiin..

Ja siis Mauno Koivistoon olen viime aikoina perehtyny ja kuinka huolissaan seki oli luonnon puolesta ja ilmastonmuutoksesta se puhu ihan julkisesti ja toistuvasti, siis jo 1980-luvun lopussa.

Mie toistan itteäni, toivon paljon valtaapitävien ulkopuolisia greettoja ja virtauksia tämän maailman uudistumisseen, jota estää vanhat likaset, jäykät ja joustamattomat jääräpäät, jokkei kuuntele syämmensä ääntä.

Iloa päihväänne, kaikesta huolimatta, ootta parhhaat ja kaikki tekkee koko ajan parhhaansa, ei pysty paremppaan, siksi meän ei tartte olla vihasia eikä pilkata kethään.

– Hilkka Laronia

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu