Ei yhtään hävetä sanoa, etten äänestä

Ensteks se sote: En äänestäkkö panitta verorahoja sotteen montasattaamiljoonaa ennenko laki voimassa, en voi käsittää enkä hyväksyä.

Toiseksi turha syyttää yksin kepua tai Sipilää, kaikki isot politiikot vastuussa, että oli semmonen hallitus ja että siinä sooloili millon Soini, millon Berner, millon Sipilä ja kansa suri ja häpesi ja eduskunta vaan vikisi.

Kolmanneksi turha haukkua Sipilää tai muita puoluepomoja tai ryhmäkuria, ootta kaikki, jokka äänestittä eilisen kaivoslain muutoksen puolesta, ootta paskoja kiipijöitä, teän takia en äänestä, en teän näytelhmiin osallistu, niin pitkää tikkua ei ole.

Siis tämä: "Kiisteltyyn kaivoslakiin viime hetken muutos, vaikka hallitus kaatui: Kaivosfirmat saavat nyt helpommin etuoikeuden lupaan.

Jatkossa kaivosyhtiöiden ei tarvitse toimittaa arvioita ympäristövaikutuksista lupahakemuksen jättämisen yhteydessä."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/fa78c4c0-a023-4a5a-a644-8229fe5f476a?fbclid=IwAR25zMTdSc5lL6LDenV_REVdtdV4my3uOARIv81wWHYinPUeY7OoK6KZISU

Järki lähteeko aattelen vaikka nuita vunukoitaki, miten met olema sotkenu tämän meän kauhniin pallon, se suututtaa ja hävettää.

No vielä neljänneksi media, sen jankkaavaan, kansaa aliarvioihvaan vaalisirkukseen suostuminen on minusta noloa… ja kertoo, systeemistä, myötähäpeää riittää.

Ja pakko vielä lainata Nietscheä: Kun vastustat maailman hirvityksiä, varo, ettet muutu itte hirvitykseksi (tai jotenki sillain) ja siksipä koitan nyt olla hiljaa jonku aikaa ja sanon, että kaikki ehokkaat ja puolueet yrittää jotaki hyvvää, sei vaan onnistu nykymenetelmillä ja järjestelmällä.

t. hilkkapien, jokei käsitä eikä olekhan mikhän, mutta silti sillä on väliä, mitä kirjotan ja mitä mie aattelen, aatelkaa ihmiset ja ihan itte, meitä höntitettään.
 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu