Ei yhtään oikeaa syytä äänestää

Yritän valppaasti ohittaa yhteiskunnalliset kysymykset, koska en ossaa perehtyä niihin tarpheeksi hyvin ja sorrun yksityiskohtiin ja eppäilen muutenki, ettei meän eikä medioitten näkökyky yllä tarpheeksi laajaksi, että tämän pöljäkheen kannattas elämäänsä ees osaltaan uhrata vaikka politiikalle.

Nojoo ja kuitenki, mites mie käsitin, että nytton Tramppi tutkittu eikä sillollukhaan Venäjän kans eikä Venäjän toimesta niitä asioita, joita vaikka Yle on jankanu ja halveksivasti jopa nimitelly Tramppia. Eikö ois peihliin kattomisen paikka Ylellä?

Venäjää Yle muutenki rienaa ja pelottellee Venäjällä eli Yle tekkee propagandaa Venäjää vasthaan?

Meitä manipuloihaan joka ikisessä asiassa, olen nyt lukenu kirjoja tekoälystä ja algoritmeistä ja eppäilen, että ihmiskunta ehtii vielä keksiä jotaki vielä mojovampaako tekoäly.

Ellei tekoäly kerkiä poistaa koko ihmiskuntaa häirittemästä sen mukavaa, siis tekoälyn mukavaa sopusointusta elämää Luontoäitin kans. Ihmiset uhkaa Luontoa, ei tekoäly?

Nojoo, kuuntelen koko ajan kirjaa Huomisen lyhyt historia ja kiinnostukseni politiikkojen puhheissiin tai medioitten vaalijuttuihin katoaa, siis mie en välitä koko näytelmästä, jota amatöörinäyttelijt eli politiikot rooleissaan jauhaa eikä net käsittääkseni tajua, miten maailma on ja miten maapallo voi.

Kuten huomaatta, mulla ajatukset lentää eikä mithän tolkkua, jess, kiitos urheat, upeat, kauhniit ja somat kaverini, voikaa hyvin ja olhampa olemassa heart

– hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu