Rahhaa on

Meilä on keskiluokan etuisuusyhteiskunta, keskiluokka maksaa ittensä kipeäksi veroja, joila sitte maksaa ittelheen etua, ansiosidonnaista vanhempainrahaa, omistusasunnon koroista verovähennyksiä yms.

Köyhät, heikot, vanhat, kipeät hylättään kurjuutteensa ja painettaan rampauttavvaan hättäänsä?

Rahhaa on rajattomasti, mutta luonnonvaroja rajallisesti, rahasta ei siis ole pula. Luonnonvaroja rajallisesti. Mitä kohtaa met emmä ymmärrä. Tai kuka ei ymmärrä?

EKP (euroopan keskuspankki) napinpainalluksella 60-80 MJRD (miljaardia) suohraan sijottajien tasseissiin KUUKAUESSA. Historian käsittämättömin varallisuuensiirto (ei tulonsiirto), sannoo Elina Lepomäki. Raha, valta, ylpeys estäny EKP:ssä järjen käytön?

Sama raha, jos pantas ei-saastuttavviin asioihin, koulutukseen, sosiaaliturhvaan, infraan, vankeinhoittoon, mitähän alkas tapahtua? Köyhyys hoitus, vaikka tuloeroja kyllä aina jäis.

Köyhyys ja huono vanhustenhoito jne. on yhteiskunnassa vallittevvaa, siis koko yhteiskunnan sivistymättömyyttä eli moraalinen hätätila.

Vaarallista ellää näin eriarvoisesti, kostonhimosesti, armottomasti sormella osottellen kenet vaan kiini saahan, josta inhimillisestä virheestä tai väärintekemisestä?

Radikaali ystävällisyys ja myötätunto oisko vastalääke?

Suhteellisuuentajuisuus tois mielenterveyttä?

Häpeä tehny digitaalisen vallankumouksen, jossa tuomittaan ja takkaa-ajettaan yksittäisiä ihmisiäki. Tämän kait sanonu Johanna Kukka.

Meillä on moraalinen hätätila, josta puhhuu Marjatta Teirilä, Hannele Koivunen, Eeva Ahtisaari ja nyt viimeksi Jari Sarasvuo eilisessä YlePuhheessa.

Ja tähän nämät sanat höpisi suitsait Jarin puhheesta inspiroitunheena ulkomuistista hilkkapien, joka käveli Jarin kans tämän aamun pitkin ihanan Karjasillan katuja, hauskaa päivää rakhaat somekaverit ja eläköön, tänhäänki meilon jokhaisella armo uus, ittele ja toisile annettavaksi heart

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu