Suomiäitin syän itkee

Jotenki mie näen, että meän hommat on täysin kaksnaamasia tai kolmekki.

Ko mennee kauphaan kaikkia sokeroituja juttuja eri variaatioina aivan hulluna, vaikka senthän tupakan hintaa nostettaan ja pääkallon kuvat paketeissa, niin ja rasvaprosentit näkkyy kauas, vaikka seki ehkä ois, että rasva ois hyväksi?

Mitä teeskentelyä siis puhua terhveellisestä syömisestäkö sokerihoukutuksia kauppojen hyllyt notkuu, täh!

No sitte ne pellaamiskonheet, tuolaki Lidlin kapealla käytävällä pittää 2-3 konetta jököttää ja Prismassa on infon vieressä pitkä rivi ja vielä erillinen huone niille eli heikoilta rahat pois eli jos koukussa pellaamisseen, ohi et pääse niin milhään.

Alko on yks teeskentely kans, tekkee ja myy alkoholia, jonka ongelmia sitte muka hoitaa. Ja nyt se kalhiin Väli-vesi -mainoksen kyltti keskelä Prisman käytävää, siis tavalista vettäkö, menkää nyt kaikki alkoholiongelmaiset Alkosta ostaan vettä, en käsitä.

Sitte meilä läärättään joka uutisissa ilmastosta, mutta sotateollisuuen ja -bisneksen hiilijalanjälestä ei puhuta, olhan hiljaa eli salattaan. Eikös sollu niin, että jos Intia ja Pakistan alkas oikeasti sotihmaan, maailma pimentys, koska sotkut leviäsi taihvaalle.

No Brasilia on kurja yhtälö, muttei voijja tallouspakotteita harkitakkaan, vaikka Luontoäiti jo yskiikö sen keuhkot pallaa?

Siunausta tälle meän pallolle ja sen asukhaille, koitama aatella itte emmäkä usko mithän, siittä on hyvä lähteä päihvään vai hyvistä neuvvoista on kovin pitkä varsinaisseen aphuun asiassako asiassa, no emmä anna periksi, joku salaperänen järki tässä kaikessa on, uskoma niin, pus pus hauskaa ja energistä päivää ihan kaikesta huolimatta, huomista emmä tiä, nöyrästi iloittema ja kiitämä tästäki päivästä  heart

– hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu