En kannata sensuuria

En käsitä miksi Päivä Räsästä oiken syytettään kiihottamisesta kirkkoa vai mitä vasthaan, sensuuri on pelottavvaa minusta.

Jäin jo aikasemmin miettiin tuota Räsäsen ja muitten kiihottamis- ja vihapuhe-tutkintaa, siis puhheista on kyse. Mitä tämä homma on, tämä viha-puhe-homma?

Niin ja poliisien hommista, niin minusta ois tärkeää tutkia tekoja, vaikkaki jo ajatushan on teko, jos filosofoijjaan, mutta poliisilla ei resursseja siihen eikä tähän, niin nyt olhan ouvvoilla vesillä. 

Vihapuhettahan ei selvästikkään ole osattu ees määritellä, en tiä, mistä siis on kyse näissä kansanryhmää vastaan kiihottamisissa, onko vihapuhe sitä vai?

Ja mitä se sensuuri on, jossei nyt ole just siittä kyse ja kuka on nyt sensuroijja, poliisiko, syyttäjä, menneekö oikeutteen asti, saapa nähä, mutta kuka täälä uskaltaa puhua ja erehtyä, jos tämmösellä tiellä olhan?

Taas sanon, sielä Stalinin valtakunnassahan ei saanu olla eri mieltä eikä sanoa omia ajatuksiaan, senhän met kaikin tiämä?

Minua toela häirittee tämä homma, häätyy miettiä.

Niin ja vielä, en kuulu kirkkoon enkä mihinkhän enkä itte taijja kethän vihata enkä haukkua, ei ole oma lehmä ojassa, mie kannatan keskustelemista ja yritystä ymmärtää, mitä toinen sannoo.

– hilkkapien ja nyt hyyää viikonloppua, en läpätä tälle viikonlopule enämpää, voikaa hyvin ihmiset ja maailma heart

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu