Antti Tuuri sensuurin kohteena #SK #HS #puoskarilaki #vaihtoehtohoidot

Läppejähän pittää suojella keskusteluista lähtien huonoilta asioilta, mutta tämä aikusten ihmisten hyyssäys ja holhous on järjetöntä.

Holhoaminen ja kyttääminen tekkee ihmiset avuttomiksi ja median sensuurit antaa vallan, no se kolmas valtiomahti, kelläs son, päätoimittajillako, haa.

Mie uskon ihmiskunnan suuhreen syähmeen ja päivä päivältä paremphaan päin menhoon, ei meitä tarttis koko ajan pelotella jollaki, hyi hyi, semmosta tyhmää ja lapsellista.

No ja kuka päättää, mikässon kellekki pahasta tai hyvästä, diktaattorit päättää jossaki ja meilä Suomessa… nojoo, puhuma ja kirjotama vaphaasti, eläköön siis usari ja some…

Ja karkaa, karkaa mielestä, mitä aloin tähän päpättään – no se meni jo, höh.

No koitama ellää omien arvojemme mukhan itte kukaki ja kunnioittaa toistemme arvoja tai asentheita tai sitä, mitä olhan kaikkiaanki, emmä ala minkhänlaisiksi, olhan villejä ja vaphaita, hä, mitäh?

Ja sitte meistä kaikista, teistäki tullee eläkeläisiä, aatelkaapas sitä, aika mojova homma.

Nyt kiini illan tarjouksiin, aikaa on vain tämä ilta, sitte tulleeki yö ja Nukku-Matin tarjoukset.

Sieltä muuten sattaa vettä, häätyykös meän mennä sinne, häätyy,

No rakhaat ja rohkeat, palaveri päätty tähän, viritän saetakit ja huput ja nämät naiset lähtee taaperttaan tuone pimehään ja vaikeinta on tämä hetki, sitte sonki hauskaa.

Ja mie lakkaan somettamasta ja alan Hertan kans keskustelheen, tuuppa hertta, lähemäkös ulos, panhaankos saepuku, voiko sie oot söpö, tule panhaan hihna vielä ja sitte met menhään.

Ja met keskustelhaan kaikesta tääläki ja joka paikassa eli ei hesarit meän porinoista päätä, vaikka päätoimittajat yrittää rajottaa!

…ja suurin niistä on rakkaus!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu