Eiköhän lopeteta ihan koko Yle

Eikössoo jo nähty se Ylen tyyli tehä draamaa tavalisista asioista, tapa toistaa yksoikosia kapea-alasia käsityksiä ja mielipiesuunttauksia, epäkorrekti kielenkäyttö, epäkohtelias ja keskeyttelevä haastattelukulttuuri, hömppäohjelmat jne. eli ei iltalehtiä tai maikkareita tms kummempi media.

Parhhaat toimittajat, jokka yritti vähän laajakatseisemmin tehä juttuja, on poistunheet Ylestä tavalla tai toisella.

Nuorten kalastelu senki uhalla, että vanhat telkkaria kattoo ja radiota kuuntelee, on pilannu paljon. Radiossa monta kanavaa epätoivosen ihmeellisen musiikin pillaamia. Yle Puhheesseen musiikkin ottaminen oli tosi ilkeä teko.

Tähän asti moon tykäny, että valtion omistama yle on tärkeä, nyttoon  toelaki havahtunu ja sanon: lopetama koko hysterillinen Yle.

Areenaa mulla kyllä tulis ikävä, mutta harmin harmiko sinne ei tehty juutuupimaista kaiken kansan videopuolta, soli virhe ja siittä sais Jungner olla katkera, eikösse ehottanu semmosta.

Muistattakos Ylegaten, seki on ilmiö, jonka näkkee vieläki, kohan uskaltaa nähä.

Mie siis löysin ittestäni käsityksen, että hädän hetkellä meilä pitäs olla valtion omistama media, mutta nyt siis näen toisin ja kysyn, mitä tämmösellä medialla tekkee, ei mithän.

Kiitosko sain taas pälistä tänne, tämä pälinä tekkee mulle ittele hyyää, ei jää ajatukset pyöhriin päähän eikä kurkkuun, vaphaata pälinää teilekki kaikile, voikaa hyvin ja vielä, kyllä Yle muutenki taitaa kaota, vanhanaikanen systeemi, jonka kansa enämpi tai vähempi vastentahtosesti kustantaa, voi voi, nooh, tsemppiä kaikki somemaailman väärttit ja ping ja pong ja hienolle usarille pang ja kiitos!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu