En hyväksy näitä hysteriarajotteita

Määrätön määrä kunniakansalaisia eristyksissä(?) huohneissaan laitoksissa ihmettellee ja kärsii, heile ei ees kerrota onko joku kipeänä koronasta, he istuvat ja makkaavat huohneissaan, ovat vanhoja ja kunto romahtaako ei pääse liikkuhmaan eikä voi porista.

Läppien ylipitkät päivähoitopäivät maskien taakse kätkeytynheitten hoitajaopettajien kans on luonnoton näky.

Kohta vuen on Suomenki nuoret jäähneet vaile sitä ainutlaatusta nuorten pöljäilyä porukoissa, vaeltelua sinne ja tänne tai  – niitä pakko-suku-kökkäjäisiä, joihin eivät kehtaa olla tulematta ämmin tykö, isovanhemmat ei näe lapsenlapsiaan. Mieki oon nähny vain pari kertaa nuorinta Helsingissä asuvaa 1-vuotiasta vunukkaa.

No kyllä tet tiättä, mie en varsinaisesti kärsi enkä ole huolissani misthään, mutten hyväksy tätä hullutusta, jossa ihmisten elämä rikottaan ja pilattaan.

Jopa fyysinen terhveys tuhottaan niinko vanhuksille käykö hauhraat ihmiset tällain kaltoinkohehlaan. Henkistä kaltoinkohtelua on se pelottelu, jotei käsitellä heän kans mitenkhään.

Kuolemaa vastaan ei voi eristää eikä karantteeneja laittaa. Jotenki täältön lähettävä.

On teeskentelyn huippu, että Suomen huonosti hoijjetut vanhukset eristettään huohneissiin tämän tauvvin takia. Kausiflunssakki heiton vieny joka vuosi.

Entä tämä rokottaminen, rokotamakos met nämä heikot vanhukset, siis miksi, en käsitä. Rokotteen matematiikka ei ole sitä, että pitäs vanhukset rokottaa.

Kiitosko sain taas sanoa, ihanaa päivää kaikile ja mahtavaako tullee joulu ja koululaisilta loppuu koulu!

Ja vain asiallisia kommentteja, kiitos ja syänmerkki! t. hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu