EU:n tukikompromissi ei ratkassu mithään

Eihän nyt ole kyse eu:n lamasta, vaan koko maailman tallous prakasi koronan kans ja on vieläki myllerrys menossa ja yhtäkkiä eu onki vauhissa tekemässä tukipakettia ja ongelmat oli jo ennen koronaa ja nyt tehtiin näin.

Eikä eu ehkä ole ainoa, jonka kaupasta Suomen pitäs huolehtia.

En ole kansallismielinen, mutta en käsitä, miksi Suomi kantaa vastuuta Italiasta (kuten aijjemmin Kreikasta) ja sitte ootama Italian tekevän eu:n pyyntöjen mukhaan ja eu yrittää komennella Italiaa, mutteihän net maat muutu eu:n käskystä.

Suomi ois vain voinu vettäytyä ulkopuolelle.

En usko, että tämä kompromissi on iso asia Suomelle tai kelleen, ei se ratkase maailmantalloutta eikä Suomen työllisyyksiä.

Ja vielä se kysymys, että mitä nämä rahat on, joita eu nyt jakkaa ja lainaa…

Entä se, että suomalainen kansanvalta pienenee tämmösillä tyhjänpäiväsillä kompromisseilla, jokka vie päätös- ja tekemisvaltaa Suomelta pois (liittovaltiosuunta) ja varsinkiko ei keretty porisseen täälä kansalaisten kesken. Mitesse vanha sanonta menikhään, hosumalla tullee vain…

Ei puhas homma. Mutta ei tässä kuinkhan käyny, isommat kysymykset on eessä, kuten maailmantallous, usa ja kiina ja vielä se euron kohtalo.

Ihmettelen ja kummastelen, mutta Sanna Marin on jämäkkä tyär, hänestä voima olla ylppeitä. Ja se, jos jonku menetelmä essiintyä on pätevän näköstä ja hyvin arkumentoitua, sei silti muuta, asioita, jokkon silkkoa sisältä.

Rakkautta vaan kaikile, on monta oikeaa tappaa tehä ja ellää, pus pus ja syänmerkki!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu