Herätkää ja pitäkää puolianne

”Minä uskon vapaisiin kansalaisiin, jotka osaavat itse päättää, mitä he elämältään haluavat.

Päättäjien tehtävä on tunnistaa, torjua ja ratkaista epäkohtia, jotka estävät ihmisiä toteuttamasta visioitaan.

Jos päättäjä ei tunnista ongelmaa, on aivan varmaa, ettei hänellä ole siihen ratkaisuakaan.”

– Tämä on yhen merkittävän puhheenjohtajan puhheen erittäin fiksu alku, jatko onki sitte mulle aivan käsittämätöntä.

Ja siis nyt olen tutustunu historiaan semmoselta kohalta, että mitä oli suomalaisuus ja ruottalaisuus noin sata vuotta sitte, miten se asemoitu jatkossa toistensa suhteen ja miten kehitty nykynen vaikka ärkoopeen puoluevalta, nyt ymmärrän ja hyväksyn enemmän.

P**s*t pelkää väkivaltaa ja haluaa lissää poliisityötä, vaikka tilastojen mukhaan rikollisuus ja väkivalta on vähentyny? Ja pelkäävät mamuja ja niitten vasthaanottamista?

Mieki haluaisin, että islaminuskoset sais ellää rauhassa sielä, missä niitten koti ja perintheet on.

Mutta nyt tulhaan höpinäni alkhuun, meän politiikot on semmosessa solmussa, ettei sitä toimittajat eikä kansa taho nähä, asioilla on historiansa ja nyt meitä sumutettaan ja höntitettään harhhaan ja paljon ihan viattomasti.

Toimittajat, ei ees Ylessä tai Hesarissa, tiä asioitten historiaa ja taustoja?

Politiikot käyttää samoja sanoja, muttako niilon se puoluevalta vaalittavana eikä net kerkiä tutkiin ja aattelheen, aattelunvaphauttaki puuttuu, niin puhe on kaunisteltua hämärtämistä, jonka sisälthöön ei kukhan kerkiä puuttua.

Yhtenä esimerkkinä, siis miksi met tehemä asekauppaa islaminuskosten hättyyttelemiseksi kodeistaan ja heän tappamiseksi?

Raha on muka se syy, muttako katoma rehellisesti nykyeuron tilannetta, ei voikko kysyä, eikö voitas siivota kauppasopimukset ja yritykset, ettei tuhottas luontoa ja ihmisiä, sillain ihan oikeasti kattoa, mikä on ihmiskunnalle ja Luontoäitile hyväksi.

Raha näyttää olevan ja onki järjestelykysymys. Nythän keskuspankit katteettomasti luo tyhjästä rahhaa, jota politiikot sitte pokkana jakkaa.

Ja rikhaimmat kerrää konkreettisesti kultaa, ettäkö hommat muuttuu, heillä on vauraus kiinni kullassa ja tästä kertoo vanhojenki kultakaivosten käynnistyshaahveet.

Ja taas toistan itteäni, jos siivottas huonot kauppasopimukset ja yritykset, tulis työttömiä, mutta haa, ihmiset kyllä keksii hommiako net sais vaphaasti yrittää ja tehä.

Jokos tämä laulu on venyny liian pitkäksi, no miepä päätän lauluni tällä kertaa tähän ja sanon vain, että tämän laulun ensimmäiset sinänsä viishaat lausseet on sanonu J*ssi H***a*o.

– Hilkka Laronia, joka sannoo, aatelkaa ja tutkikaa ihmiset itte ja puhukaa vaphaasti ja rauhassa asioista ja hyvillä mielin, että pysymä terffeinä!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu