Kuka pysäyttäs kiinalaisten pikkupakettien tulvan?

Ompa vaikea olla söpöttämästä ilmastonmuutosasioista, en yritä kenenkhän päätä kääntää, mutta haluan sanoa, että on umpimoraalitonta antaa vaikka kiinalaisten pikkupakettien tulvia tähän rakhaasseen Suohmeemme.

Käsitän, ettei semmosta tuontikieltoa tehäkkö olhan jo solmussa kiinalaisrahotustenki kans.

Kiina ei välitä meän touhuista, mutta se siirtää juttunsa muualle, jos käymä hankaliksi. Nämä meän pikkupaketithan on lasten ja vuorotta pakkotyötätekevien tuotheita.

Teeskentelyä ja löysää puhetta roska- ja kierrätyskulttuurin trimmaaminen kans, koska sehän saa epätoivosen sivujuontheen, jos roskat ja muovit viiään Kiihnaan, aatelhaanko sitä, siis ja ilman ees mithän talloussanktioita, eikös suomalaiset muovinkerräysfirmat vieny?

Ja kuitekki sitte se traasu- ja pikkukampe, jota Kiinasta tulvii, jää meän nurkhiin, sitä ei oikeasti kukhan ees tartte minun mielestä.

No issoin asia on se sotateollisuus, jonka varassa tämä maailma pyörii ja tämä ei ole salaliittoteoria. Ruottihan on huippuesimerkki tuossa lähellä. Ja met, siis Suomi joukossa mukana niinko ikinä keksii, Tästäkhän ei ammattitoimittajat ja isot mediat puhu mithän.

Eikä politiikot, puhuttaan vaan, montako miljaardia, huomio 6 – 10 miljaardia on menossa hävittäjhiin, joitei kansasta suurin osa halua. Entä net sota-alukset, jokku laivat, voivoi.

Nojoo kiitos maailma, onneksi on kuun vaihe ja mulla muutaki tekemistäkö muka parannella maailmaa ja viisastella viishaammilleen.

Heips ja hallaus ja aatelkaa ihan itte ihan vappaasti, syökää mitä haluatta ja siis maailma on ihana ja elämä on ihanaa ja paljon syänmerkkejä!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu