Kiitos kaikile kaapista tulheille ja olkhon tämä viikko iloksi ja voimaksi ihan kaikile ihmisille ❤💛💜💚💙

Aina välilä mulla häivähtää olo, ettei mullole yhthään ongelmaa, mutta taas löyty, yks löyty, siis jossolen erimieltäkö toinen ja alan sitä selittään, alkaa puolustelu, väittely, taistelu.

Pitäs maltaa vaan kuulla ja yrittää ymmärtää niitäki, jokkei halua kuulla eikä nähä minun käsitystä tai mielipiettä. Ehkäpä hän oikeasti tietää. Ehkä hällä on syynsä.

No siis se oikeassaolonriemu valtaa minun mielen ihan vilhauksessa, en kerkiä aatosta panna välhiin, että rauhotu ja lopeta eikö ei, pää jauhaa tuhatta ja sattaa, mitä mie tuohon sanon, minkä auktoriteetin tähän vetasen.

En kait ees itte oikeasti luule, että minun puhheitten tai toistamisten takia, joku muuttas mielttään, en luule enkä ees halua, mie luultavasti oon itte väärässä, jos oikea väärä akselilla katothaan.

Siis kuinka mie aina unohan tämän yhtälön, älä hilkkapien selitä, puolustele, vastusta äläkä taistele, rakasta, kiitä ja jatka matkaa.

Ja jos tosiaan katot, että oot löytäny taistelukaverin ja tykkäät vielä, että son seko- tai kusipää, yritä nyt hyvä nainen hoksata, kumpi on kusipää eli jee, elämä on ihanaa ja lapappa hilkka jalkkoihisti, hymmyile ja ota opiksi.

Ihanaa Pride-viikkoa kaikile!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu