Kiitos Uusi Suomi, hoksaan taas jotaki

Uusi Suomi, sie et liene foorumi, jossa voi vaphaasti pohtia, porista, kritisoijja asioita? Ja sehän on ok ja pulinat pois, alusta on Uuen Suomen oma.

Mutta sitä jään ihmettelheenko feispuuk ja juutuupi sensuroi kans ja tietenki niilon oikeus.

Mutta nyt keskustelut mennee maan alle vai miten sen sanos,  alkaa olla tuhansien kiinostunheitten omaehtosia foorumeja ja alustoja, joila ihmiset voi vaphaasti jakkaa ajatuksiaan ilman, että joku nappaa tekstin tai videon pois tai sulkee koko kanavan.

Ja non tosi hyviä ja raikhaita, vaikken aina ole sammaa mieltä, mutta just sen uusien ajatusaihioitten löytämiseksi aivan mahtavia.

Eli en ennää tänne kirjota loronasta tai rokotteista, vaikka oon kyllä saanu rauhassa kirjottaa sikaflunssastaki aikahnaan, mutta hoksaan, ettei tämä foorumi toimi marginaalimielipitheille.

Mie oon ussein marginaaliväestöä,  maailman, terffeyen, yhteiskuntien, historian ja kirkkojen kysymykset kiinostaa, mutten kuulu oiken mihinkkään ja päädyn ulkopuolelle. Puolueetki näen kuten sanottaan samallaisiksi eli sinänsä ei kiinosta mitkään puoluuet niinko kannatusmielessä.

Ja keskustelujankkaukset on tietyllä tasolla ja jotenki nyt näen, että se liittyy tähänko tääläki ilmiannettaan toisia ja näen sen tosi pahaksi, miksei ihmiset kommentoi, olen eri mieltä, vaan ajeerattaan erimieliset kirjotukset kokohnaan pois.

Tämä ilmianto-sensuuri on vaarallista Suomen tulevaisuuen kannalta,minun mielestä, ettei saa puhua asioista ilman, että kytättään, holhottaan, määräihlään, semmonen sekotettaa aikusten ihmisten päät.

No hyvä vaan, että ihmiset keksii omia alakulttuureja ja toimintoja enkä käsitä, mikä hyvä siinon, ettei saa avoimesti ja julkisesti porista ajatuksista, että hei kuulkaa, mulla tuli miehleen…

Vielä se, että pilkattaan ihmisiä, joilon erilaisia mielipitheitä, sanottaan toisia vähäjärkisiksi, sitä on vaikea sietää, mutta ei oikeasti loukkaa, minua voi loukata vain lyömällä halolla päähän eikä täälä oo semmosta uhattu ees, joten jatkama Jussi ja muut!

Kyllä vieläki siis tänne kirjottelen, mutta haluan sanoa teille ihmiset, ettikää muita kanavia, tutkikaa ja aatelkaa itte, asiat ei ehkä oo niinko valtamediat ja ylleinen mielipie ja puolueitten lakeijjat sannoo.

Heihei paipai puspus t. hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu