Kirjotama leveästi, otama keveästikko tuuliki haluaa hyvväillä meitä!

Luin vähän plokeja ja someja ja aattelen, kuinka jokku joogaa ja meditoi tutkimalla säätä, kotinsa tillaa, ommaa vointia eli ihan niinko oisin kylässä käyny. Jokkuhan hulluna vääntää kaiken ihan puoluepoliitiikaksi tai oikeistovasemmistoksi niinko elävässä elämässäki.

Ja tuo, ettei lueta koko juttua ja ees vähän yritetä ymmärtää ennenkö motkotus alkaa niinko kanalaumat käkättäs. Niimpä niin ja eikähän met oikeastikkaan tahota kuunnella toista, hoppu sanohmaan se oma kanta.

Hysteriaa ja itten ja toisten pelottelua ei tartte kauaa hakea livestä eikä somesta, on koirankakkojen rummuuesta aurinkoenergioitten vaaroihin, huh hellettä.

Ja se kuinka ajeeraama ja helposti ärsyynnymä, vaikka vois vaan katella, kuunnella kärsivällisesti, yrittää ymmärtää toista ja rauhassa itte aatella ja tutkia, mikä on oikeasti totta, mistä tiän asianlaijjan, onko suhtautumiseni suhteellisuuentajusta.

Provosoituminen on minunki helmasynti, naurattaako olin itte esitelmöiny just tänne usahriin jutun ja sitte väitin toisile, kuinka veättä tuonki asian tähän, se oli itte plokiesitykseeni esittämäni veto, huh minua.

En muistanu, mitä itte alustuksessani esitelmöin, kuinka voin ees porista misthään, eijjole hääppöstä minunkhaan vuorovaikttamisen taso, noloa.

No mutta hei kaverit, tästä son lähettävä, uus aamu, uus armo, eikö tiistain syrjästä kiini niinko sika limphuun tai siihen suunthaan jotenki, uutta tätä päivää ei pankissa ole, nautima ja kiitämä ja iloittema, yhessä ja ihan niin pösilöinäkö itte kukaki ooma, ei toinen oo parempi toista.

– Hilkkapien ettimässä ittensä kevyesti ottamisen taitoa, koska ja siksi vainko tärkeilevä, teeskentelevä elämä on säälittävvää, energiaa syövää säätämistä, kyllä met kelpaama ja riitämä, tämä elämänkeikka on lyhyt ja ihan pian ohi.

Ps. Ei yhthään syön- eikä huutomerkkiäkö kirjotin suohraan syämmestä eikä tarkotukseni ollu mitenkhään huutaakko pöpöttää vaan omasta syämmensyvvyestä, elämästä kiittäen ja ihmetellen, kuinka molhan pikkusia ja keskeneräsiä, hyvä met, sie ja mie ja kaikki toiset.

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu