Leikkiä ja holhousta verovaroin

Asun alueella, jossa on pyörätien laijjassa valojuttu, jossa on laskettuna päivän jalankulkijatki. Siis lukumäärä, monta ihmistä kävelly siinä. Mikä idea siinon, että laskettaan yötä päivää kävelijöitä, miks varten häh ja höh?

Kannatan tekemistä, tekeminen parantaa ajattelua, puhistaa sielua, ilahuttaa ja rakentaa rakkautta. Tekemällä syntyy uutta ja uuistumista. Tekemällä pysymä elossa. Tekemällä syntyy lissää työtä ja elämää.

Mutta miten jokku tekkee meän verorahoilla esimerkiks tuommosta höpöttelyä, leikkii ja kokkeilee asioita ja kansa maksaa. Vain pikkuyrittäjät tekkee ihan omin kustannuksin, omistavat työvälihneensä ja maksavat kokkeilunsa.

Holhous on vain sitä luokkaa, että pikkuyrittäjiä kytättään ja rajotettaan loputtomilla yhä lissääntyvillä määhräyksillä ja jossei muulla niin nyt koronalla, että kyllä kaatuvat ja katoavat, jää vain isot jätti-pörssi-yritykset.

Mutta miehän uskon, että suunta on hyä, vaikken sitä näe enkä ossaa sanoa, mutta uskon, että yksilöllistynheet nykyihmiset kävelee uloa tästä jättihorroksesta ja höntityksestä. Ihmiset alkaa uskoa omia silmiä ja sitä, minkä tietävät todeksi.

Huomenta ja pyhäaamua ja rakastavia terfeisiä, joka ihminen on arvokas ja kaikki tarvithaan, että olhan tässä missä olhan, ihmiskunta kehittyy ja rakkaus ja hyvvyys lissääntyy! t. hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu