Kuka vastaa terveydestämme

Meilon parempi terffeyenhoitoko koskhaan, mutta nyt kehitettiin kaaos, jossa syän- ja syöpäsaihraat jää paitsioon. Korona.

Siis tuliko nyt se moraalinen ja eettinen älyttömyys näkösälle, että pelättään kuolemaa, pelotelhaan kuolemalla ja opetettaan ihmiset elähmään terveyenhuollosta riippuvaisina.

Mullekki sanottaan, mitä jos et saa hoitoa, no jotenki täälton lähettävä, opetti jo isäni 8v sittekko saattohoijjin hänet melanooman takia hänen kotohnaan.

Ihmisten pelottelu ja syyllistäminen, millon syömisestä, millon lihavuuesta, millon mistäki sekottaa kaikkien päät, myös lääkärihoitajien.

On jos mitä käypähoitoa ja joukkotarkastusta ja vanhusneuvvolaa, lääkettä alle ja lääkettä päälle  ja jossei sinusta löyvvy saihrautta, son jääny löytymättä.

Tottakai pittää mennä lääkähriin, jos on kipeä. Pittää hoitaa kippeitä ja saihraita ja toela hellästi ja hyvin pitäski hoitaa.

Mutta on monia lääkäreitä, jokkei rokotuta lapsiaan kaikila mahollisilla rokotuksilla. Eikä mittaa verenpaihneittaan ees ittelttään eli kohtuus kaikessa ja terveitten hoitaminen ja turha lääkitteminen on väärin.

Ei maailman rahat tule koskhaan riittään tällä menolla, lääkebisnes kyllä keksii uusia ja uusia tauteja ja jossei muuta hoksata, muutettaan diagnooseja ja vaikka pandemiamäärittelyjä.

Entä se Suomen hypetys puoskarointeja vasthaan. Jos ihmiset saa jostaki akupunktiosta tai homeopatiasta avun, eikös sole hyä homma.

Yks esimerkki on Suoman vanhukset, joitten D-vitamiinitasot on alhaiset ihan kaikila ja vaikka tiede on todennu D3-vitamiinin olevan helppo ja halpa tapa kohentaa vanhuksen jaksamista, hyvinvointia ja vastuskykyä, ei Suomen thl tai stm väräytä evvääkkään.

Tuo D-vitamiini kuvakkoon tässä kirjotuksessa sitä kurjaa kuviota, että ei auteta halvalla yksinkertasella konstilla kunniakansalaisiamme, vaan saavat tauteja, päästään lääkitteen lääkheillä ja sitte kalliilla rahalla päätyvät laitoksiin.

Nykytietteen tuloksien vastasten ruokasuositusten ja Fogeleitten ja jos minkä tahon höntitysten aihheuttamat saihrauet ja lihavuuet kärsii ja maksaa kansa.

En saanu muotoiltua nyt paremmin, mutta viestini on, tutkikaa itte ja uskokaa omia silmiänne ja puhukaa vaphaasti ajatuksianne.

Itte molhan vastuussa loppupeleissä elämästämme ja aatelkaa vaphaasti, tehkää niinko itte haluatta, niinhän tet tehettäki ja mie kans, omalle elämälle saa tehä mitä itte haluaa!

Aijjaijko ihanaa taas kirjottaa tänne, rakastan ja kiitän Uutta Suomea ja muutenki, elämä on ihanaa, eilen täytin 68 vuotta ja ostin kanoja kuopukselle, se lähettää net Afrikkaan, kyllä elämä on laiffii.

Pus pus t. yks pösilö Oulun kaupungista!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu