Miekihän oisin persu

Rakhaat ihmiset, mie hämmästytin itteni totaalisesti, siis miehän oisin persu, josseinois mamu- ja väkivaltaongelmaisia.

Haa, ehämmoiskhaanko ennoo nykkään mikhän, mutta en tykkää tästä, etton maailman johtajat, jokka vie meitä johonki, millon mihinki, mihin met emmä halua. Ihmisten enemmistö ei halua maailmanjohtajien päättävän meän asioista?

Mie ainaki haluan itte päättää omista lähiasioistani ja että Suomi päättää itte isommista asioista ja vasta maailmanrauhan ylläpithoon tarttema sitä maailmanjohtaajien yhteisapua.

Haluan, että meilon vaihtoehtoja, emmä kyttää emmäkä ilmianna toisiamme, kaikki sais puhua ajatuksiaan, tutkia itte ja totteuttaa ommaa elämäänsä. En halua mithän peruspalkkaako sois yhtä määräilyä ja hyyssäystä.

Kannatan yrittäjien vaphautta ja virkamiesten ja poliisien vähentämistä, oikeuslaitoksen itsenäisyyttä, edustuksellisen demokratian puhistamista puoluepöpinöistä, lehdistön ja toimittajien vaphautta, jee oon joku tuulihattu pöllöpää, mutta alan vihon viihmein tajuta, mistä net trumpin vastustajat ja kannattajat tullee, tajuaksie?

Ja pelkäähmään ei piä alkaa, nyt pittää ottaa pelko kainahloon ja tehä ja puhua asioita, puspus, voikaa hyvin! t. yks ämmi Oulun kaupungista

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu