Mikähän valo tässä koronahysteriassa on, mihin ihmiskunta tätä tarttee

Eikös Ruotti nyt sitte luovu tästä meän testaamisesta, johon veoten meilä tehhään tartuntatilastoja? Sehän ei mittaa tartuntaa eikä saihrautta, vaan vain, että on koronaviirusta?

Taitaapi olla tämä viirus leviny kaikkialle ja sen jo aikoja sitte löyvvetyn koronan tai ees näitten mutaatioitten eristäminen ei ole mitenkhään mahollista? Sairastunheitten eristäminen on eri asia, sairastunu levittää enämpikö kukhan eli kipeänä pysymä kotona niinko järkevät ihmiset muutenki?

Kuolemia ei vieläkkään ole koko maailmassakkaan enämpääkö muutenkkaan eikä Suomessa ees sen vertaako tavalisina vuosina influenssakuolemia, joiton jopa 2000 vuessa?

Thl tilastoi koronakuolemaksi, josson koronaviirusta, sen ei tartte olla kuolinsyy? Kuolinsyy voi olla vaikka liikenneonnettomuus, mutta jos oli koronaviirusta, päätyy tähän kuolintilastoon?

Tilastointi nuine outouksinheenki kertoo, että vähän on sairastunheita ja kuohleita, siis aatelhaankos oikeasti niitä lukuja, niitä on vähän. Ja kesälä tämä niinko muutki flunssat hiipu?

Median tapa ilmottaa puolentunnin välein ja jatkuvasti näitä puolivillasia tilastoja saa ihmisen pelkäähmään ja peloissaan oleva ei jaksa eikä uskalla eppäillä, että meitä höntitettään?

Tartuntautilain muutokset Austraalian ja muitten eristysleiriesimerkkien ja pakkolääkitysten valossa vaikuttaa pahalta?

Paljon on kysymyksiä, vastauksena miljoonilla ihmisillä testattava, siis se pika-pika-rokote on testi, josta ei tiijjetä.

Ja testirokote, joka ei ees vähennä eristämis- ja suojaamisohjeistuksia? Mitä meän ihmissuhteille ja vaphaalle kokoontumisvaphauelle tapahtuu just nyt?

Peloissaan ja hädissään ihmiset pyytää lissää rajotuksia, valmiuslain ja poikkeuslain käythöönottoa, siis joka paikhaan levinnyttä virusta vasthaan. Ja viirus on kausiflunssien tasonen, voi voi.

Lääkäri-hoitajat Suomessa lepäsi ja ihmetteli kesän ja taas Hussit medioissa kauhistellee, kuinka taas hoitoresurssit vaarassa. No on net vaarassako ei muita tauteja eikä saihrauksia hoijjettakko päällisin puolin ja piethän paikkoja koronan varalle?

Pelkäävät kansalaiset ei kestä tämmösiä kysymyksiä ja ymmärrän sen niin, ettäkö on hätä, ihminen haluaa löytää turvaa ja luottaa johonki ja son medioitten se yks tottuu eli koronahype.

Ja hallituksenki luottamus on nyt jossaki Thl:ssä, jonka sivuilta löytyy epäloogisuus toisensa perhään. Tässä kohassa muista senko Kekkonen piti valita ja selväksi on käyny, että naapuriki sitä vaati? Eli hallituksen valta on seki monelta taholta johettu, ainaki Eu:sta ja Who:sta.

Mutta kyllä tämä tästä, jo sikaflunssan kans hoksasin ihan samanlaiset touhut Who:ta myöten, mutta nyt on paljon isompi pyörä pyöhräytetty käynttiin. No ihmiset kyllästyy ja maailma lähtee liikheelle taas maksettuaan kovan hinnan just heikoimpien kohala…

No mie kuitenki näen ja uskon ihmiskunnan suuhreen syöhmeen ja elämän viissautteen, vastustuskyky nouseeko on hyvällä mielellä ja muistaa nähä maailman hyvvyyen, kauhneuen ja tottuuellisuuen, puspus paipai rakhaat ihmiset!

Ja jos haluat kommentoijja, pysy asiallisena t. hilkkapien

 

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu