Minne se kansan ääni mennee ja miksis se sinne mennee?

Missä se kansan ääni on, mitä non net galluppien nostajat ja laskijat, non tämmösiä tavallisia, ihan ittekseen asioita tutkivia. No fiksummat sannoo näitä minun jaarittellujen tyylisiä paasauksia avvautumisiksi ja pyytävät vielä antheeksikki. Mie en käsitä, eikös tämäki foorumi ole just sitä varten, että voi kertoa ja esittää, mitä haluaa. Olla hieno ja fiini tai tämmönen pölvästi tyhmeliini.

No ensteks, mie ihmettelen nyt yhtäkkiä vaikka oikeuslaitoksen hommia ja tuota vihapuhe -puhetta. Oiken oikeuessa väännethään kättä, saako sanoa ihmisryhmästä rumasti, vaikkaki raamatun mukhan, sanojan mielestä. Mie olen sen tuomittemisen ja Jumalan suulla puhumisen kokenu aina ouvvoksi. Ev.lut.papit puhhuu just ouvvosti ussein.

Minun raamatusta löytyy seki, ettei meän piä alkaa jumaliksi eikä ees määritellä eikä kuvvailla enkeleitä eikä jumalia. Nojoo näin helposti sitä alkaa itteksheen väittehleen.

Mutta mitä se sensuuri on, mitä se vihapuhe tarkkaanottaen onkhaan, kuka saa valita, mitä sensuroihaan, kuka saa puhua, ketä saa uhkailla.

Muistin aamulenkilä yhen miehen, joka laittto mulle sähköpostia, käski olla minun hiljaa ja kehu, kuinka on uskovainen ja on ehjä perhe ja ettei kannata hänen viestiin vastata, hän ei vastauksiani lukis. Ja tiesi minun asioita. Siinäpä ihmettelin, kuka ihmeen tyyppi hän oli, en tietenkkään tiä vieläkkään. Mutta enhän mie voi hänen käsityksiään muuttaa ja viestit loppuki vähitellen, lannistu raukkako huomas, että aina yhä uuesthaan lääräilin uuessasuomessa tai jossaki. Eikä tullu ikinä lyöhmään halola päähän, niin lakkasin jotenki vain välittämästä.

No se siittä, mutta jopa mie yritin selvittää, mitä hallitus sen ilmaston kans aikoo ja hämmästyin tosi paljon, perustaa rahaston. Siis kaikkihan täälon kaupan, mutta kuinka kehtaavat höpistä. Ja vihreät mukana. Ja demarit ei auta Luontoäitiä lapin jokien tai Kemiyhtiön kans, oi voi voi voi voi.

Talvivaara alkaa sitte pelata sen uraanin kans, lupa tuli hallitukselta, jossa istuu vihreäkki, taas voin vain voivotella.

Kepu voi minun mielestä hävetä, kivihiili pallaa ja Paulan ja muitten kepulaisten luomus Talvivaara jatkaa kauhealla tiellään.

Siis mutta, hei ihmiset, moni asia mennee etheenpäin, vaikka hallituksen höpinät kirvelee vähän ämmin silmiä, semmonen lasten nimissä höpinä, että hallitus päättää, kumpi vanhempi läppiä hoitaa, on just sitä holhousta, jota minun on vaikea sietää.

Sanonkos vielä, no sanon, siis puoluepomot ei sano, mitä aattelee, nei ole äänestäjiensä puolella muutako sanoissa ja puhheissa, pelleilevät meän kans ja kuka ja ketkä kerrää satoa, h*ll*-*holaiset ja taas sanon, voi.

Mutta onneksi jotenki salaperäsesti ihmiskunta mennee etheenpäin, meihin on sishäänkirjotettu joku vääjäämätön kehitys ja edistyminen ja onnellisuus on tässä ja nyt, ihan vaphaasti kärsimä hallituksesta tai mistä vaan, tai elämä menehmään jokhainen ommaa pikkuelämää, aina on joku keino jatkaa ja rakentaa hyvvää ja hei ihmiset, aina voi rakastaa.

Rakastavin ja kunnioittavin terhveisin Hilkka Laronia!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu