Onko teillä keltasia liivejä

Hallitus ilmottaa, ettei vanhusten hoitaja-lääkäreihin riitä rahhaa, mutta puoluetukkeen kyllä? 17-vuotiailta kysyttään, haluaako ajokortin, ainahan sen ikäset on halunnu?

Mitä tämmöset uutiset on, hä, mitäh, eikö toimittajat voi kysyä ja tutkia asioita vähän laajemminko tuommoset töks-töks-provoja tai muuten vain älyttömiä aihheita?

Miehän välttelen uutisia, mutta ylellä on hyviä ohjelmia ja lipsahtaa välilä korhviin enkä malta olla ihmettelemättä, minkälaisessa maailmassa met oiken pälisemä!!?

Mulla on ollu ajatuksena syventyä tähän vanhusten huohnoon hoittoon ja nyt sanon, että tässä maassa otethan elläimilleki vakkuutuksia ja vakuutettuja hoijjethaan tosi hyvin lophuun asti, mutta mummoja kidutettaan.

Ennen muinoin elläimet oli villeja ja vappaita ja kuolivat johonki puun juurele tai toiset elläimet söi net.

Mitäs jos nyt mummojen annettas olla ja kuolla kotteihinsa tai harhailla kuolehmaansa eikä teeskenneltäs hoitavammeko kerta emmä hoijjjakko on rahat menny tärkeämppiin…

Snif ja sori, olen vihanen ja provosoitunu, voin tietenki itte hyvin, mutta jotenki nyt taas oisin valmis kiikhuun parrigaadeille…

Puelueet ja jopa kepun uusinki puhheenjohtaja eniten huolissaan puoluueen kannatuksesta, häh, siis ei mithän tolkkua…

Häätyskö meän tehä oikeasti jotaki, onkos teilä keltasia liivejä, mulla on ja hertallaki on!

Hertta 2v

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu