Onko vaikka Ruottissaki uskovaispuhheet, poliisit ja tuomarit ripasilla?

En käsitä, miten se Räsänen nyt on luupin alla eikö koko raamattu kirjaimellisesti luettuna ole semmostako se puhhuu? Entä eikö monet muukki uskovaiset ole yhtä julmia ja kylmiä vaikka homoja kohtaan?

Näen ristiriitaseksi sen kaiken uskonnollisen tapauskovaisuuen, joka siis on hyväksyttävvää ja jota joka kääntheessä piettään ittesthäänselvänä. Kuten että met kristitytko puhuttaan suomalaisista, en ole kristitty, mutteihän sitä multa kysytä.

En ole kristitty enkä mikhän, mutta kunnioitan toisen uskoa ja vakaumusta tai poliittista kantaa ja olemistansa ylleensäki, olkhon kuka vain.

Enkä tuo oikeuslaitos, kuinka ihmeessä Suomella on varraa ja resursseja Räsäsen tutkimisseen ja ehkä tuomittemisseen. Ois ehkä kannattanu ohittaa, ettei vain mene sekasin koko kristinopillistouhu tässä maassa, oih, oisitta antanu olla ja jäähä arhvoonsa.

Homojahan tässä puolustettaan, muttei se oiken näytä tolkun hommalta. Aivanko ois jotaki muuta tässä, jota en tajua, mitähän lienee, kertokaa se mulle, muttei mithän kristillistä jargoniaa, mie en ossaa sitä lukea enkä ymmärrä ees Jeesusta.

No heips ja rakastavia terhveisiä ja tsemppiä ihmiset, maailmassa on paljon kaunista ja hyvvää ja oikeuenmukasta, kaikesta huolimatta!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu