Onnea ihmiskunta, Jessika Aro, Torakka ja Kaikki se valo, jota emme näe

No huh huh, olen vaikuttunu, syän ja aivot singgutettunako just päätty Jessika Aron kirja, Putinin trollit ja sitä ennen Edward Snowden kirja, Pysyvästi merkitty ja sitä ennen Saiturin joulu ja sitä ennen Ian McEwanin Torakka ja sitä rattaa Hararit ja Kaikki se valo, jota emme näe.

Ja nyt on pakko aatella, että emmä toelakkaan tiiä, mikä on totta ja tottuus ja siksi meän on pakko itte aatella ja kuunnella oman syämmen ääntä. Met tiämä syvälä omassa syämmessä, mikä on oiken ja mikä väärin.

Mie uskon vieläki ihmiskunnan suuhreen syähmeen ja että met kasvama isoiksi ja ilosiksi, toimiviksi vastuullisiksi aikusiksi ja ossaama kysyä omalta sisäseltä lapselta, mitä se tarttee, mitä sille kuuluu ja alama ihan itte huomioihmaan, lohuttaan, hoittaan ja kasvattaan sitä syvälä syämmessä niin ussein pelkäävää, loukkaantunutta, hylättyä, tarttevaa ja tuntevaa itteämme.

Ja älyämä toela kirkhaasti, että keskuuessamma on aina heikompia ja niitä, jokka tarttee apuamme ja niitä, jokkei vihalttaan ja kivulttaan kykene ittensä yli näkehmään, mikä heilä oikeasti, ihan oikeasti on. Tämä on tärkeä asia. Toisten tuomitteminen on heikomman ja erehtynheen kivittämistä.

Nojuu, onnea vaan ihmiskunta, hyvin sulle käy, vaikka suojelusenkelisti parkuu ja sen helmat repsottaa. Ihmiskunnan matka on täyttä elämää, johon kuuluu kaikkea ja matka jatkuu ja siis oukei, elämähän on kiittämistä, siunaamista ja nauttimista varten.

Antheeks ei tartte pyytää eikä antaa, molhan kaikin vaan matkalla keskenkasvusina, keskeneräsinä ja vajavaisina ja just sillain täyellisinä.

Eläköön ihmiset, onnea ja voimia ja heips ja hallaus

t. Pikku-Hilkka, onnellinen mestaripösilö

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu