Parasta joulua

 

On niin ihania ihmisiä, uusia ja vanhoja, nuoria ja tuohreita ja mikä iloko ootta olemassa, meinaakohan nyt lipsahtaa ihan joulukirje Puhheenvuorolle, kaikile rakhaille teile.

Aurinko on nyt syntymässä, pimeät päättyy, alkaa uus aika ja taihvaat herättää meät, voimaa ja iloa alkaa löytyä isosti ja ilosesti ja ihan paineettomasti, rohkeus kasvaa ja tylsät ja ikävät väistyy.

Hyvinkäymisiä met näemä päivä päivältä enämpi ja harmonia ja sopusointu lissääntyy, meän sielut leppuuntuu, stressit ja hämmingit häipyy.

Elämä vahvistuu ja silmät näkkee yhä enämpi kauhneutta ja ystävällisyyttä. Syämmissä ja mielissä tyytyväisyys lissääntyy.

No, mikä meininki, nyt minun tähtikartta sannoo, että sano nyt vaan asiasti, sano, ettei ole mithän hättää, vaikkon koronahysteriaki. Jos molhan erehytty, son ok, kaikki on ok. Ja kaikki tekkee parhhaansa, ei toinen parempi toista.

Minua ei häiritte eikä loukkaa erilaiset mielipitheet, eikä haukkumisekkaan, mutta haluan pelata Uuen Suomen sääännöillä, puhuma asiallisesti ja kunnioittavasti toisile.

Kannatan sitä, että ihmiset puhus äähneen ajatuksiaan ja mielipitheittään, tutkis itte höntitettäänkös meitä vai ei.  Ja jossei tälle foorumille sovi, on muita paikkoja, mutta älkää vaijjekko.

Älkääkä turhhaan suuttuko, puhukaa ommaa tottuuttanne ja pitäkää oma oikeanne ja ihan rauhassa.

Älkääkä alkako pelkäähmään, olkaa mitä ootta, mutta rauhottukkaa ja löytäkää mielenrauhanne, semmosenako se teilon.

No sannoo se minun tähtikartta niinki, että sano niile ihanille rakhaille söpöille ja höpöille usari-kavereillesti, että kiitos ja puspus paipai, voikaa hyvin, nyt tämä luritus loppu tähän, asiaa oli vähän tai paljon, ihan miten asioita itte kukaki kattoo.

– hilkkapien kiittäen ja kunnioittaen elämää ja itteä ja teitä ja Herttuliaki, son niin sievänäki taas, ko on vasta trimmattu eli hyyää joulua kaikile!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu