Puhukaa ihmiset rohkeasti tottuuksianne ja antakaa toisile sama oikeus

Pittäääkö hyväksyä valtaeliitin toimet ja uskoa se, mitä mediat puhhuu, ei piä hyväksyä, ei määräyksiä eikä ees suosituksia vai pittääkö?

Kansalaisten keskinäinen toistensa kyttääminen ja ilmiantaminen on sitä, millä historanki mukhaan kansoja ja erilaisuuksia hallittaan ja karsittaan?

Kuinka taiteilijat ja yrittäjät pääasiassa vaikenee eli äkkiä kattoen hyväksyy vaieten elinkeinojensa tuhoamisen politiikkojen toimesta?

Ympäri maailman ihmiset ilmasee ajatuksensa, huolensa ja hätänsä ja eppäilevat koko pantemiaa.

Koko maailman rokottaminen on jotaki älytöntä, mitä ennois ikinä uskonu viralliseksi tottuueksi nykyaikana. Täälä on, on ollu ja tullee olehmaan aina viiruksia.

Tottakai pittää varoa, mutta pakottaminen on vakavaa eikä sitä minun mielestä saa hyväksyä, ei ihmiset ole vähäjärkisiä, olhan keskeneräsiä ja yritämä jokhainen parhhaamme ja se saa luvan riittää, koskei päättäjät ole sen kummempia.

Haluaako päättäjät vaikenevan kansan, joka taputtaa käsiään ja kiittää nöyrästi miettimättä tai kysseenalaistamatta politiikkojen siunaamien toimien järkipeäsyyttä, ei kai.

Ping ja pang, älkää ampuko viestintuojia puolin eikä toisin, emmä kukhan tiä, mitä kaiken kaikkihaan tapahtuu, seuraama asioita ja kunnioitama toisiamme.

– Hilkkapien ja koko päästä ja syämmestä uskon ihmiskunnan viissautteen, päivä päivältä paremmin, kohta ymmärrämä enämpi ja nyt aattelema itte ja muistama, kuinka kansoja on aina hönitetty, hyvvää puhuen ja hyvvääki tarkottaen.

 

 

 

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu