Rokotusten uhrit versus koronan uhrit

Tietääkseni ei ees Suomessa kerätä kunnola tietoa rokotevaurioista ja koronanki vaikutukset on tilastoitu miten sattuu ja varsinki tilastoja luettaan miten sattuu.

Minusta ois ihan hyvä unohtaa nyt tämä korona ja jos jokku aikahnaan haluaa koronarokotuksia, suotakkoon heille.

En löyvvä milhään mithän järkeä tälle maailman seishauttamiselleko on monia enämpiki ihmisiä uhkaavia vaaroja.

Aikusina ihmisinä tiämä, että elämä on valintaa ja jos haluaa vältellä tauteja, meile on jo kerrottu keinoja vältellä tartuntaa, ei ennää tarttis jankata. Ja siittäki on tietoa, kuinka vahvistaa vastustuskykyä, johon kuuluu seki, että piämä mielen hyvänä.

Pelko on pahin uhka maailmanrauhalle ja meän jokhaisen terffeyelle.

Pelon takia syämä turhiaki lääkheitä, otama turhiaki rokotuksia, ussein niin turhhaan stressaama ittemmä äärirajoile päivästä toisseen, vaikka voisima rauhottua ja aatella ihan itte ja vähän ommaa nokkaa pitemmälle. Ja laajemminko mitä meile medioissa kerrottaan.

Varsinki virkamiehet, thl, stm ja päättävät politiikot vois rohkasta mielensä ja päpättää vähemmän, siis käyttää järkeä  ja suhteellisuuentajua. Ja mediat vois rauhottua kiusaamasta  ihmisiä loputtomilla säikytystempuilla ja uhkakuvituksilla.

Siis jos kerta valittema sen, että rokotuksilla on uhrinsa, kuten Tarja Halonen sano Kaj Kunnaksen kirjassa, niin emmäkös met vois valita, että viiruksilla on kans uhrinsa ja viiruksia tullee ja mennee eli siirrymä hoittaan ilolla ja rakhauella perusasioita, ping ja pong, tämoli tältä errää tässä, antosaa lauantaita rakhaat someihmiset, pus pus.

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu