”Sosialismi” on jo täällä

Holhous on tiukkaa, sensuuri ja algoritmit toimii ja koko maailmaa kytättään ja vakkoihlaan valtaeliiitin toimesta. Ilmiannot ohjaa, kuka ja mitä saa sanoa.

Tuotantovälihneet ja siis yritykset omistaa rälssiluokka, jos rälssi tarkottaa pörssiä ja raharikhaita, no kuitenki semmonen valioluokka, mikoli ittäisessä naapurissa ja joka ajo ommaa etuhaan, nyt järjestelmä on maailman laajuinen.

Pientä säätöä vielä, jos kina peittoaa usan, mutta suunta on selvä, vähäväkiset kyykkyyn ja loput orjiksi uhkauksella, että josset oo kiltisti, me hylättään sinut yhteiskunnan ulkopuolelle.

Viirus tuli tarpheesseen, kaikki kansat hysteerisinä paitsioon ja koteihin, ovet kiini ja ikkunoihin tukot.

Pikkuyritykset kiinni ja kohta nurin, isot keskuspankkirahasta lähtösin olevan lainan varhaan, joka ennennäkemätön yhtälö.

Yks vallankäytön keino on panna tavikset tappehleen keskehnään, pikkukisa aina jostaki, nyt akuuttikisa, kuka pelkää viirusta, kuka ei käytä maskia.

Tämä tarina voi kyllä kääntyäkki, jos yhä useampi lakkaa uskomasta höntityksiin, joita vaikka Yle ja HS paahtaa henkensä häässä. Vai mitä aatteletta Ylä-Anttilan uuesta roolista, eikös se kerro jotaki?

Mutta olkaa rauhallisin mielin, älkää peläkkö, aatelkaa ihan itte asioita, mithän ei piä uskoa, tutkikaa ja antakaa ittenne herätä, aattelkaa vaphaasti ja olkaa vaphaasti ommaa mieltä.

Rakastavin terffeisin Hilkkapien, jotei piä yhtään uskoa, uskokaa ittänne ja nyt, kiitos taas!

 

 

 

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu