Suomiäitiparka, näin sinua ja sinun läppejä höntitettään

  1. Politikointi kuuntelematta lääketietteen asiantuntijoita
  2. Mediahysteria
  3. Koronaelvytyspaketti Eurostoliitossa
  4. D3-vitamiini lissää tieteellisesti todistetusti vastuskykyä, mutta on liian helppoa ja halpaa tai sitei riitä kaikile, sitei ees suositella, vaan politiikot tekkee sopimuksia kullankalhiista rokotteista
  5. Yrittäjien ja taiteilijoitten elinkeinojen tuhoaminen
  6. Lasten ja nuorten kehitys ja elämä pilattu tai ainaki vaarannettu
  7. Jne. ja kaikhiin näihin on enämpi ja vähempi asiantuntevaa materiaalia täälä Puhheenvuorossaki ja tietenki ympäri nettiä.

Järjestys ei ole tärkeysjärjestys, mutta yhteinen nimittäjä on korona ja mahdollistajia meän politiikot, jokkei voi, ei ossaa tai muuten vain saata toimia toisinko toimivat.

Mutta kansalaiset vois herätä sanohmaan äähneen, mitä kuuluu ja miltä tuntuu. Riittääkö kertoo, mitä näkkee ja miten sen kokkee. Nyt minusta näyttää, että on vain yks koronakauhu-tottuus ja kaikki muut ajatukset yritettään sensuroijja tai sabotoijja vääränä ajatteluna tai uhkaavana puhheena.

Toimivat vastuulliset aikuset vie elämää etheenpäin keskustelemalla asioista yhessä, sillain rakennettaan elämää ja rakkautta. Tsemppiä ja voikaa hyvin, puspus! t.hilkkapien

Ps. Jos siis kommentoit, kommentoi asiallisesti ja kunnioittavasti. Voiko muuten yksittäistä kommentoijjaa estää kommentoimasta? Keskusteluun osallistuvan kommentteja on vaikea nyppiä pois kesken keskustelun enkä ehi enkä halua koko ajan päivystää mahollisia kommentteja. Kyselee sama!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu