Taas näkkyy heppoinen politikointi, Paatero lähtee!

Tuommoset lähtemiset ja varsinki naisten kohala on nähty, mikähän Paateron kohta oiken onkhan, sitä emmä tiä, mutta helppoon mennee taas meän demokratia.

Ois niin tärkeitä asioita tutkia ja hoitaa, mutta politiikot pintaliitää. Valtion yhtiöitten kohta pittää nyt kattoa. Vake on ongelma. Yhtiöittäminenki voi olla ongelma.

Ja jos postista puhuttaan, olema kaikin jo sähköpostien tulemisen jälkheen tiehneet, että kirjepostit vähenee. Miksi sitä ei ole otettu tosissaan, politiikot laitto vaan postin tuottaan voittoa!

Nytko eijjole ees vaalit lähellä, puolueet silti hulluna kirrii pinta-asioilla.

Ongelmaiset huumeihmiset ei tarkota heile mithän, ei muutako oikeutteen huumeenkäyttäjät, sama se tutkimustuloksille, ettei heitä pitäs tuomita, vaan hoitaa.

Entä harkittu eutanasia, politiikoilla ei elämänkokemusta, eivät ole pitähneet käestä kärsivää, tuskissaan… kuolemansairasta rakastaan. Vai eivät vaan ota vastuuta ja hoijja tätä asiaa, koska puolueen etu on mielistellä ihmisiä, joila ei kans elämän- tai kuolemankokemusta, sillonko elämä ei ole kaunista ja kivvaa.

Joo, ei se tieto ohjaa meitä, vaan tuntteet ja puolueet haluaa valtaa ja mainetta ja politiikot palvelee ensikäessä puoluettaan ja sitte vasta sen mukhan, mitä tiede ja tutkimukset ja järki sanos.

Nyt Paatero lähtee ja jokku röyhistellee rinttaansa, mutta asiat pitäs hoitaa. Mikä oikeasti muuttuko Paatero nyt lähtee. Paaterolla on varmasti ollu joku ihmeellinen asioitten ja työnsä kulku, jota emmä tiä.

Ihanaa viikonloppua ja Sirpa Paaterolle toipumista ja mielenrauhaa, ja sitte rohkeutta jatkaa aikahnaan uusin voimin!

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu