Vanhat käsitys- ja valtasammiot uusiutumassa, kiitos Greta ja YK!

Toivon Luonto√§itille pelkk√§√§ hyvv√§√§ ja nyt tosiaan virtaa uutta raikasta ihmiskunnan ummehtuneissiin kovettuneissiin valtasammioihin, liss√§√§ t√§mm√∂si√§ ilmi√∂it√§ ūüíô¬†
 
No miepä yritän kirjottaa ja kartottaa ja kuutioijja ittelekki, mitä mie oiken aattelen Greta Thornbergistä ja ilmastohypestä.
 
Ilmastonmuutosta en kiellä, mutten usko näihin ilmastoveroihin ja päästömaksuihin tai vaikka johonki lentohäpeämaksuihin ja syy on se, että net mennee minne sattuu ja luovat lissää asioita, jokkei palvele Luontoäitiä.
 
Ilmastoon vaikuttaa eniten kaikenmaailman teollisuuet ja nythän oli tutkittu, kuinka maailman 100 issointa yritystä tuottaa 70% maailman hiiilidioksidipäästöistä.
 
No minua hämmästyttää, kuinka kasvu on se sana, jota vaikka meän uus hallituski käyttää, tallouskasvu pittää saaha pysyhmään vähinttäänki, ei minusta, meän pittää lopettaa kasvun näkeminen ihanteeksi.
 
Ihanne on puhassyämmisyys ja kiltteys tai rakastaminen siis ja myötätunto ja ihmisten kunnioittaminen ja jostaki tämmösistä päin maailma parantuu, toipuu ja Luontoäiti hymmyilee ja met kaikki voima paremmin.
 
Miehän uskon ihmiskunnan suuhreen syähmeen ja että joka ihmisessä on sielä syvimpänä puhasta kultaa.
 
No siis, kuvittelisin että väistämättä greta tohnbergit sannoo, ei sotia ennää, ei sotateollisuutta, se saastuttaa eniten.
 
Ja kaiken maailman politiikot on puhuhneet ittensä pussiin(?) ja on syntyny näitä ääriliikkeitä, kuten meän persut.
 
Pettymys valtaapitähviin on maailman laajuista ja on aika nähä, mitä uutta tänne maailhmaan on syntymässä ihmiskunnan onneksi. Raha ja hyvinvointibisnekset ja sen semmoset on nähty, ei käyny hyvin, harvain iloja, nyt meät ehkä riisuttaan hienosteluista ja kritiikeistä ja idoleista.
 
Idoli on käyttökelposta joskus, mutta ylenmääräsesti mikä vain on vaarallista ja turhaa, ei Greta Tuhnbergiä ehkä tartte nähä yksilönä vaan ilmiönä, joka on tullu ja syntyny ehkä tosiaan perheensä ja tukijoitten toimesta, mutta kuitenki, maailma tarttee nyt uudistumista ja tästä kiitos YK:llekki.
 
No hyvin meile käy, turha pilkata tätä greta-tyärtä tai ilmastohysterikkoja, met taijjama tarvita monta gretaa ja hysteerikkoa, nouskaa ihmiset vähän ylemmäksi ja miettikää tekki, mikähän ois nyt ihanaa ja uudistavvaa.
 
Enk√§ sano, ett√§ mie tiet√§sin, mutta tutkima ja tiedekki kehittyy koko ajan, meil√§ vain on vanhat voimat, jokka pannee vasthaan, niinko pitt√§√§ki, hyv√§n matkassa tullee aina huonoa ja huonon matkassa hyy√§√§, siin√§ ne uuet pikkuaihiot jalostuu ja hioutuu…
 
Pölkäähmään emmä ala, kyllä se tästä löytyy, uus ihana maapallon elämä. Mietimä ja tutkima porukalla, meitä koko ajan vie hyvät ja pahat voimat, herreillä pittää olla. Piste ja ugh, kiitosko sain puhua.
 
Рyks hilkkapien suurpösilö laronia
hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu