Pelkurit pelottellee ja turvautuu ylikansallissiin ratkasuihin

Tiättäkös mikon digieuro, son keskuspankin raha ja siittä höpisee jo jokku eeuun johtajat. Jos tämän viirustohtoroinnin kans oiken huonosti kävis, keskitetyt järjestykset vois johtaa siihen, että koko eeuussa ois yks pankki ja meät siis pantas kaikki eurooppalaiset pahimmassa taphauksessa yhen pankin asiakkaaksi. Eikös ois aika paljon valtaa tällä pankilla?

Jos valtiot siis ei kykenis hoittaan tallouksiaan ja velkohjaan, lopulta eeuulla ois yks keskuspankki, joka huolehtis valtioitten ja kansalaisten rahoista ja varoista, aatelhaankos hetki sitä, niin ja sitte se yks ainoa pankki antas lainoja meile yksittäisille eeuu-kansalaisillekki, jos antas.

No sitte asiaa tästä hetkestä, Suomessa velkojat ei ennen vuenvaihetta hae yrityksiä konkurssiin eli, mitä tapahtuuko net saa luvan hakea, sitä emmä taijja tietää.

Tulevaisuuessa ilmastonmuutoskysymukset voi ratketa uusilla teknologiakeksinnöillä tai energiaratkasuilla, joistemmä oo kuullukkaan, vaikka kylmäfuusio? Eli pitäs vähän aatella, ettemmä tiä, mikä ois paras ratkasu tulevina aikoina eikä siis pitäs tehä ylikansallisia ilmastosopimuksia.

Työ ei lopu teknologian takia, met keksimä aina jotaki uutta ja muuta tekemistä. Joskus luulttiin, että höyrykonheet vie työpaikat. Tai että nyt synty keksintöjen äiti, sähkölamppu.

Keskitetyt ylikansalliset ruoka-lääke yhtiöt, globaalit ratkasut ja jutut kappeuttaa, jopa riistää tavalisten ihmisten elämää ja valinnanvappautta. Nythän jo jopa kiellämä toisiamme puhumasta vaphaasti ajatuksiamme, kuten vaikka, että koko pandemia on määrittelyjuttu, keksitty keissi? Tai meät panhaan höpisseen hysteerisesti maskeistako ois isompiaki kysymyksiä?

Nykyään Suomessa yritykset ja johtajat saa voitot, tappiot maksaa kansa.

Mie en tykkää holhoamisesta enkä toisten elämän määräilystä muutenkhaan ja minusta kurjaa aatella, että Suomi luovuttaa valtaansa vaikka eeuulle ja hyväksyy, että siellon jopa epädemokraattisesti valitut johtajat.

Kuuntelin Tuomas Malista https://youtu.be/_JZWB4KvRYA, suosittelen sullekki!

Ihanaa lauantaita raksuille somekamuisille, oon saattanu käsittää paljonki väärin, mutta halusin vaan kirjuutella vähän taas, kiitosko sain sanoa, ja nyt mielenrauhaa, tasapainoa, rohkeutta ja rakhautta, älkääkä peläkkö, eläkää ja iloikkaa niin mieki tehen, puspus! t.hilkkapien

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu