Voi voi, koronasirkus kiihty taas

Otama nyt rauhallisesti, turha penätä ja vääntää isokenkäsiä kengän tai misthään nokasta, käytämä met tavikset ihan sitä ja tätä ommaa järkeä.

Mikä ilo kiihottaa ittensä raihvoon maskivalehtelusta, jota politiikot ja virkamiehet tekkeeko ei koko maskeja oo tai on, mutta non vaarallisia… hahhahhaa, kuka on leikin roisto!!!?

Jos suositus on käyttää maskia, ei siihen ehkä senthään kuole, että niin tekkee?

Mutta mitä tämän kaiken kans pitäs tehä, voitas vähän tutkia ja aatella itte, miksi nyt taas muka olhan kiihkeänä ja yllättynheinä, siis ihan kaikki vois rauhottua, elämä on vaarallinen keissi kuoleman äärellä, lyhyt keikka ikkuisuuesta, ehkä.

Ei piä ollenkhaan nukahtaa luuhleen, etteikö elämä ole uuistumista ja muutosta koko ajan, ei ole olemassakkaan pysyvää arkea, ei uutta eikä vanhaa.

No mutta hei somekaverit, rauha kanssanne, hävittäjä- ja rokote- ja hiilidioksidikaupat voitas just nyt pyssäyttää ja kattoa, mitä täälä maailmassa oiken tapahtuu, sitä ei mediat taijja meile pelottelujensakhaan välissä kertoa.

No hyyää iltaa rakhaat ihmiset, met menhään nyt tuone vesisatheesseen iltalenkile, kiitämä päivästä ja ihmettelemä porukalla, oisko suhteellisuuentaju ja keskittyminen pienemppiin tärkkeissiin asioihin paikalhaan.

Äläpä ämmi pyörittele ennää, mee matkoihisti, joten heihei paipai puspus!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu