Ay-liike sahaa omaa jalkaansa

AKT:n tuore puheenjohtaja Ismo Kokko rakentaa mainettaan kansantalouden kustannuksella. Ensin hän aloitti tukilakon ja UPM:n tavaraa ei ole satamissa käsitelty tämän viikon alusta alkaen. Nyt Kokko uhkaa palkkaneuvottelujen takia panna parin viikon päästä kaikki Suomen satamat kokonaan kiinni.
Käsittämätöntä! Tätä Suomen vienti ja talous vähiten kaipaavat!
Kyse on ay-liikkeen vallan väärinkäytöstä, mistä kärsivät kaikki. Siitä kärsivät niin työntekijät, työnantajat kuin Suomen talous. Nykyaikaiset ja joustavammat työmarkkinat pitäisivät investoinnit paremmin täällä ja syntyisi kasvua ja uusia työpaikkoja. Ja työpaikat pysyisivät paremmin Suomessa.
Suomalainen työ ja työntekijä tarvitsevat nyt kaiken tuen, kun ay-liike keskittyy vain oman valtansa pönkittämiseen.
Ay-liike väittää, että UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen ja hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos käyvät viimeistä taistoa.
Mutta kyllä se on ay-liike, joka sitä viimeistä taistoa nyt käy.
Käytössä ovat niin puhtaat valheet kuin käsittämätön asenne.
Ay-liikkeen toiminta on puhdasta vallan väärinkäyttöä ja se vie Suomen tuhoon. Tukilakot pitäisi kieltää kokonaan. Ne eivät ole tätä päivää.
Vai mitä sanotte siitä, että JHL uhkaa tukilakolla ja viestii, että UPM ei suostu neuvottelemaan? UPM on kuitenkin pyytänyt Paperiliittoa neuvotteluun viime vuoden toukokuusta alkaen, mutta vastaus on kutsuja keskitettyihin keskusteluihin ilmoituksella, että teidän kanssanne neuvotellaan viimeisenä.
JHL ja ay-liike valehtelevat päin naamaa.
AKT:n tuore puheenjohtaja tviittasi äsken, että Halikon kartanonherra haluaa palauttaa Suomen 100 vuoden taakse tarkoittaen UPM:n Wahlroosia. Tämä paljastaa puheenjohtajan arvomaailmasta ja sitä kautta ay-liikkeen asenteesta kaiken.
Vain ay-liike elää tukevasti 1970-luvulla. Ja AKT:n Kokosta uhkaa tulla todella kallis mies Suomelle.
Eihän tässä ole mitään järkeä!
UPM haluaa neuvotella liiketoiminta kerrallaan. Monialayhtiön kaikki liiketoiminnot olisivat yksitellen merkittäviä pörssiyrityksiä ja kilpailevat kukin eri markkinoilla.
Paperiliitto haluaa neuvotella yhtiökohtaisesti kuten ennen vanhaan, kun keitettiin sellua ja tehtiin paperia.
Miksei Paperiliitto halua edes kuunnella, mitä UPM:n liiketoiminnat toisivat neuvottelupöytään? Teollisuusliitto teki sopimuksen jo viime vuonna UPM:n sahojen ja vaneriteollisuuden kanssa.
Tuntuu siltä, että niin ay-liike kuin vasemmistohallitus kuvittelee Suomen olevan omavarainen hyvinvointikupla, missä ei tarvitse yhtään huolehtia muun maailman markkinoista tai lainojen pian nousevista koroista.
Suomen kokoisen maan kannattaisi vaikuttaa asioihin, joihin se voi itse vaikuttaa kuten kilpailukykyyn. Ay-liikkeen toiminta on puhdasta vallan väärinkäyttöä ja se vie Suomen tuhoon.
+12

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu