Koska tämä sekoilu loppuu?

Nyt saa elää!

Taas mennään! Vielä loppukiri ja 80 prosenttia!

Tuntuuko sinustakin olo huijatulta!

Korona on kavala virus, mutta hallituksen toiminta on täysi kupla. Tai oikeasti se on täydellinen johtajuuden, strategian ja viestinnän tyhjiö. Sitä kutsutaan nimellä hybridi.

Nyt nämä puhuvat hätäjarrusta. Älkää antako heille kahvaa, kun kukaan ei tiedä mitä tapahtuu, jos siitä vetää.

Kerrataan vähän. Alkukesällä koronapassista ei Marinin tai Kiurun mielestä ollut mitään hyötyä. Nyt se halutaan käyttöön myös työpaikoille.

Kun siitä ei kerran kesällä ollut mitään hyötyä, jäivät myös lait säätämättä eli koronapassi on laajemmassa käytössä aikaisintaan ensi vuoden alussa.

Miksi ihmisiä rokotetaan, jos heidän elämäänsä pitää silti rajoittaa?

Tätä jatkuvaa soutamista ja huopaamista tämä on ollut yli puolitoista vuotta. Ja jos reagoidaan, reagoidaan jälkijunassa. Ihmisten mitta alkaa olla täysi.

Jos meille olisi heti perustettu nyrkki, olisivat tällaiset tarpeelliset lakimuutokset valmiina pöytälaatikossa ja heti käytössä.

Nyt ministeri Kiuru vetoaa kippareita navigoimaan myrskyssä laivansa satamaan ilman luotsia.

Putositko? Niin minäkin.

Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että ministeri sysää vastuuta alueviranomaisille, kun omat läksyt on tekemättä ja lait säätämättä.

Sosiaali- ja terveysministeriö lähettää alueille jatkuvasti ohjauskirjeitä antaen ymmärtää mitä pitäisi tehdä.

HUSin kokenut ylilääkäri Asko Järvinen sanoi aamulla Ylen haastattelussa, ettei ymmärtänyt viimeisimmästä ohjauskirjeestä yhtään mitään. Olen varma, ettei Järvisen ymmärryksessä ole mitään vikaa.

Järvinen on kokenut lääkäri ja jo eläkeiässä eli hän uskaltaa puhua vapaasti.

Alueviranomaiset toimivat virkavastuulla ja noudattavat lakia. Muuten heille voi käydä kuin Huoltovarmuuskeskuksen toimitusjohtajalle, joka sai potkut kesken lehtihaastattelun, kun hän ei enää nauttinut pääministerin luottamusta.

Vielä pitäisi tietää, kenen luottamusta pääministerin pitäisi nauttia.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu