Toimintakyvyttömän hallituksen pitää erota

Hallitus yritti pelastaa toimintakykynsä, mutta paljasti samalla itsensä toimintakyvyttömäksi.

Puolueen etu meni Suomen ja suomalaisten edun ohi ja sovitut uudistukset kaadettiin.

Näin ei voi jatkua. On kaikkien etu, että toimintakyvytön hallitus eroaa.

Ja tätä samaa se on ollut jo 15 vuotta. Vanhat puolueet eivät saa päätöksiä aikaiseksi. Suomi polkee paikallaan, ikääntyy, velkaantuu ja elää kiihtyvästi yli varojensa.

Jos Suomi olisi yritys tai kotitalous, se olisi konkurssissa. Ei näin voi jatkaa. Tähän on pakko saada muutos.

Vihervasemmiston kova ydin paljastuu tämän päivän HS:n haastattelussa, jossa ministeri Li Andersson sanoo näin: ”Verovähennysten ongelma yleisellä tasolla on, että helposti käy niin, että yritykset voivat saada verovähennyksen toimista, joita he olisivat muutenkin olleet tekemässä”.

Lukekaa uudelleen.

Ja siinä meni samalla eduskunnassa yhdessä sovittu yritysten tutkimusta ja kehittämistä tukeva veromalli roskakoriin. Käsittämätöntä touhua!

Kun hallituksen ministeri sen jälkeen höpöttää tällaisia, ei tarvitse yhtään ihmetellä, miksi investoinnit menevät Ruotsiin, Hollantiin tai Irlantiin.

Tämä toimintakyvytön hallitus ei todellakaan ymmärrä sitä perusasiaa, että vain pienten ja keskisuurten yritysten kasvu ja investoinnit tuovat uusia työpaikkoja. Suomi menestyy vain työtä tekemällä, yrittämällä ja kasvamalla. Ja sitä pitäisi tukea kaikin keinoin.

Ministerit syyttelevät toisiaan rusinoiden nyppimisestä. Hallituksen pullasta ovat rusinat loppu. Tulee pitkä talvi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu