Vallan väärinkäyttö loppuu nyt!

Perinteiset puolueet ovat luoneet järjestelmän, josta kaikki hyötyvät eikä mikään niistä halua siihen puuttua. Tämä ärsyttää ihmisiä todella paljon ja siihen on pakko puuttua ja lähteä muuttamaan täysin epäoikeudenmukaista mallia.

Liike Nyt ja minä puheenjohtajana otamme kovan haasteen vastaan ja aiomme lopettaa vallan väärinkäytön.

Kokoomuksesta lähdin pois, koska siellä päättäjät mahtuvat yhteen tilataksiin. Haluan muuttaa tapaa tehdä päätöksiä ja siksi olin perustamassa Liike Nytiä.

Nyt on vuorossa seuraava vaihe. Haluamme aloittaa taistelun vallan väärinkäyttöä vastaan. Maan tapa, hyvä veli -verkostot ja piiri pieni pyörii. Korruptio maailmalla on mustavalkoista. Suomalainen korruptio on rakenteellista. Liikutaan harmaalla alueella. Ja tämä ärsyttää ihmisiä todella paljon eikä ole oikeudenmukaista kenellekään.

Kaikki vanhat puolueet ovat saamapuolella eikä kukaan puutu, kun kaikki hyötyvät. Vanhat puolueet ovat luoneet järjestelmän ja pitävät siitä kiinni.

Mitä mieltä olet poliittisista virkanimityksistä, poliitikoista S-ryhmän hallintoneuvostoissa tai ay-liikkeen omistaman pörssiyrityksen verovapaudesta tai ministerien avustajista, jotka loikkaavat lobbareiksi?

Vallan väärinkäyttö loppuu nyt!

Isot puolueet jakavat avainpaikat sulle mulle -periaatteella. Kela, Veikkaus, ministeriöiden huippuvirat. Lista on pitkä. Tästä on tullut maan tapa ja nyt siitä pitää päästä eroon.

Oletko nähnyt Prismaa tai ABC-asemaa huonolla liikepaikalla? Niinpä, en minäkään. Poliitikot istuvat osuuskauppojen hallinnossa, kuittaavat kymmenien tuhansien kokouspalkkiot ja saavat vielä alennusta ruokakaupassa ja ravintolassa. Tästä pitää päästä eroon.

Ay-liike omistaa ison osan pörssin kiinteistöjätistä Kojamosta eikä maksa ollenkaan veroja sen osingoista.
Kojamo nostaa vuokria. Vuokralaiset hakevat asumistukea. Ja ay-liike kuittaa verottomat osingot. Vasemmisto ja ay-liike ovat keksineet taloudellisen ikiliikkujan. Veronmaksajien rahoilla..
Vasemmistopuolueet suojaavat eivätkä muut puutu, kun niillä on oma lehmä ojassa. Vallan väärinkäyttöä tämäkin.

Ministereiden avustajat vaihtavat lobbareiksi viestintätoimistoihin ja takaisin niin nopeasti, ettei kukaan pysy perässä. Jokin aika sitten kaikki vihreiden varapuheenjohtajat olivat lobbareita.
Viimeisin ja räikein esimerkki on, kun pääministeri Sanna Marinin lähin avustaja, valtiosihteeri Mikko Koskinen loikkasi viestintätoimisto Tekirin johtavaksi asiantuntijaksi.

Vasemmisto kulkee SAK:n, keskusta MTK:n ja kokoomus EK:n talutusnuorassa.

Liike Nyt on itsenäinen ja ihmisten, suomalaisen yrittäjän ja veronmaksajan puolella.

Vallan väärinkäyttö loppuu nyt!

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu