Vastuutonta velkarallia

Krista Kiurusta julistettiin nero, kun hän keksi aikanaan ratkaisun julkisen palvelun median rahoitukseen, tuli YLE-vero.
Veroja osaavat keksiä kaikki. Ei siinä tarvita neroja.

Hallituksessa on käynnissä täysin vastuuton veroralli.
Demarit, vihreät ja vasemmistoliitto tuovat lähes joka päivä pöytään uuden veroehdotuksen. Kuntavero progressiiviseksi, pääomaveroa kuntiin, kiinteistöveron korotusta, ruuhkamaksuja, tietulleja, yritysten verotusta ja osinkojen, sekoitevelvoitteet, päästömaksut, EU-vero, maakuntavero.
Eivät tältä porukalta ideat lopu, kun vihervasemmistolla on mahdollisuus viedä käsi yrittäjän ja palkansaajan lompakolle.
Vielä kun saisivat kaikki valtiolle ja kunnille töihin, olisi syntynyt talouden ikiliikkuja, aito suomalainen vientituote!

Mutta kun pitäisi auttaa yrityksiä kasvuun, synnyttää uusia, aitoja työpaikkoja ja saada uusia maksajia tämän kaiken pyörittämiseen, tulee hiljaista. Aivan liian hiljaista.

Oma etu ja puolueen etu ensin. Sitten on pitkä tauko ja sitten tulee Suomen etu. Eihän tästä tule mitään tällä porukalla. Tai tulee, konkurssi-Sannan kaikkien aikojen konkurssi!

Vasemmistohallitukselle systeemi, rakenteet, byrokratia ja hallinto ovat kaikki kaikessa. Apua ja hoitoa tarvitsevalle ihmiselle ei hirveästi merkitse mistä hän niitä saa.

Korona on näyttänyt vasemmiston todellisen ihmiskuvan. Viranomainen, STM, THL ja Krista Kiuru tietävät sinua paremmin kuinka sinun pitää elää ja tehdä valintoja terveyden ja talouden suhteen.

Pidetään huolta kunnasta.
Kunta pitää huolta meistä.

Eli ei kun heti maanantaina aamulla kunnanviraston ovelle kaikki jonoon. Kyllä se siitä!

Keskituloinen suomalainen tienaa noin kolme tonnia kuussa. Hallitus lupaa paljon kaunista ja hyvää, mutta jättää kertomatta, että kaikkien kolme tonnia kuussa tienaavien poliisien, sairaanhoitajien ja monen muun verot tulevat kiristymään ja eläminen kallistumaan.

Yrittäjä on hallitukselle kuin halpaa makkaraa. Moni panostaa koko elämäntyönsä ja omaisuutensa ja melkein yhtä moni menettää ne. Mutta jos joku kaikesta huolimatta Suomessa onnistuu, pitää hänet verottaa kuivaksi.

Koulutus, osaaminen, uralla eteneminen, vastuullisemmat tehtävät ja parempi kompensaatio ovat täysiä kirosanoja hallitukselle. Sellainen oman elämän yrittäminen pitää tainnuttaa verotuksella alkuunsa.

Turha yrittää turhaan.

Pidetään huolta kunnasta.
Kunta pitää huolta meistä.

Krista Kiuru, näin emme voi jatkaa. Meidän on yhdessä sovittava siedettävä riskitaso koronan kanssa ja opittava elämään sen kanssa. Korona ei katoa mihinkään. On avattava rajoituksia nyt välittömästi ja opetella elämään sen kanssa.

Demareiden ajatus paljastuu kirkkaimmillaan Finnairin kanssa. Pian lennämme Eurooppaan ja muualle maailmaan vain Tukholman, Kööpenhaminan tai Riikan kautta.
Ja mitä sanoo ministeri Tuppurainen; ei pidä valittaa, kun tukea on tullut jo 1,2 miljardia velkarahaa.

Ministeri Tuppurainen, avustukset eivät auta yhtään mitään, jos rajoituksia ei nyt heti avata ja markkina viedään muualle!

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu