Fundamentalisti-idiootin arjen ongelmat työssä ja elämässä.

Tositarinaa nykypäivän suomesta.

Fundamentalisti-idiootti oli käynyt alle 12 vuotiaan lapsensa kanssa kahvilla toisen vanhemman ja hänen lapsensa kanssa lasten yhteisen harrastustapahtuman jälkeen. Toisen perheen lapsella oli todettu myöhemmin eräs keskuudessamme liikkuva tarttuva sairaus johon onneksi järkeville ihmisille on olemassa yhteiskunnan kustantama, yksilölle ilmainen hoito.

Mutta kun tämä fundamentalisti-idiootti, käytän jatkossa lyhennettä Fi ei jostain syystä suostu ottamaan kyseistä suojaa antavaa hoitoa niin..

Hän oli soittanut työnantajalleen että lapsi altistunut, mitä tehdään ja koska Fi tekee työkseen vanhustenhoivatyötä oli työnantaja todennut että jos lapsella vain altistus, ei todettua sairastumista niin kahdesti rokotettu vanhempi tulee silloin töihin, kuten ohjeistus on. Työnantaja oli ohimennen todennut että olethan sinä rokotettu niin vaaraa ei ole.. Fii oli ollut hiljaa ja työnantaja oli kauhistuen ymmärtänyt.

Mutta onkos, eikösole niin ettei työnantaja voi kysyä työntekijän terveysasioista joten työnantaja ei voi antaa huoltajalle palkallista sairauslomaa lapsen ja huoltajan altistumisen takia.

Joten altistunut Fi menee töihin vanhusten pariin, työnantaja ei voi sitä laillisesti estää koska hän ei virallisesti voi kysyä Fi soveltuvuudesta ko työhön.

Entäs jos Fi tartuttaa heikoille, osittain jopa rokottamattomille vanhuksille ko taudin aiheuttaen jopa kuolemia. Kuka on syyllinen.

Fi ei voi olla syyllinen jos hän tartuttaa työssään koska laki ei anna työnantajalle oikeutta puuttua asiaan joten myöskään työnantaja ei voi olla syyllinen, lue korvausvelvollinen.

Laki on viallinen koska se estää työnantajan turvaamasta potilaan terveyttä ja henkeä uhkaavan tilanteen

Fi on edesvastuuton, työnantaja keinoton joten syyllinen, siten korvausvastuussa on yhteiskunta vahingon sattuessa.

 

+6
hoikanpoika
Keskusta Kärsämäki

Keksi hyvä mietelause niin nimesi elää ikuisesti kirjoitti joku tuntematon..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu