Kaksi rokotetta ei riitä.

Israelissa yli 12 vuotiaista on kahteen kertaan rokotettuja 78  prosenttia.

Korona leviää silti nopeinta vauhtia maailmassa juurikin Israelissa, 60 prosenttia sairaalaan joutuvista on kahteen kertaan rokotettuja, kertoo mediat..

Kolmas rokotekierros on kiireesti aloitettu.

Korona leviää valtavaa tahtia Israelin väestössä.

Rokote ei toimi deltavarianttia vastaan riittävän hyvin koska rokotuksen vastustuskyky laskee ilmeisesti jo muutamissa kuukausissa.

Suomessakin rokotuspassin saa unohtaa jos ja kun uudet variantit valtaavat alaa ja rokotusteho nykyisillä rokotteilla laskee muutamissa kuukausissa jo nykyisiä varianttejakin vastaan.

Rokotusten käyttö on pelastanut paljon mutta nyt virus muuntuu niin nopeaan että rokottaminen ei voi pysyä taudin perässä, vai voiko väestön 80 prosentin rokotekattavuuden kolmas kierros onnistua, taloudellisesti ja ihmisten asenteista johtuen.

Nythän tauti on ilmeisesti muuttunut jo niin tehokkaasti tarttuvaksi että kaikki rokottamattomat tulevat sen sairastamaan mutta vauvoille, lapsille tauti on ilmeisesti suhtvaaraton ja pienioireinen.

Kehittyykö vauvoina sairastaneille elinikäinen immuniteetti, onko luontaisesti koronan sairastaneiden immuniteetti parempi kuin rokotetuilla?

 

0
hoikanpoika
Keskusta Kärsämäki

Keksi hyvä mietelause niin nimesi elää ikuisesti kirjoitti joku tuntematon..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu