Kuinka demokraatit voisivat taktikoida vaalituloksen edukseen.

Muutamamien Amerikan osavaltioiden vaalituloksella on ratkaiseva merkitys vaalien ääntenlaskun ja oikeudellisuuden kannalta. Vaikuttaa siltä että Trump on siirtynyt jo valmistelemaan vaalien tuloksen kieltämistä ja pelaa korttinsa niin että korkein oikeus tekisi lopullisen ratkaisun asiassa.

Tässä skenaariossa täytyy olla hetki jolloin Trump on johdossa ääntenlaskennassa ja sillä hetkellä Trump julistautuu vaalien voittajaksi. Tämän johtoaseman ääntenlaskussa Trump saavuttaa siten että näissä ratkaisevissa osavaltioissa äänestyspaikalla annetuissa äänissä täytyy olla enemmän trumpin äänestäjiä kuin Bidenin äänestäjiä.

Tämähän on jopa erittäin todenäköistä koska Trump on kiistänyt postiäänestyksen toimivuuden ja ilmeisesti myös toimii aktiivisesti sen puolesta ettei posti pysty tehtävää hoitamaan.  Toisaalta demokraatit pelaa myös trumpin puolesta pyytämällä kannattajiaan äänestämään postin kautta.

Lopputulema on että Trump voittaa äänestyspäivänä annetuissa äänissä jolloin Trump julistautuu voittajaksi ja kuukausien arvaamaton kaaos on edessä ja kaaos on trumpin kotikenttää.

Estääkseen tämän demokraattien täytyisi vain yksinkertaisesti pyytää kaikkia kannattajiaan vaa’ankieli osavaltioissa menemään äänestämään vasta vaalipäivänä fyysisille äänestyspaikoille,  mielellään vielä siten että äänestyspaikoille mennään jonottamaan hyvissäajoin jotta demokraattien äänestäjät ehtisivät mahdollisimman laajasti äänestää ennen vaalipaikkojen sulkeutumista ja alimitoitettujen, alimiehitettyjen äänestyspaikkojen ne jotka eivät ehdi äänestää olisivat mahdollisimman paljon trumpin äänestäjiä.

Näin Trump ei saisi hänelle välttämätöntä hetkeä jolloin ääntenlaskenta näyttäisi hänelle selkeää johtoasemaa,  jonka turvin julistautua vaalien voittajaksi.

Bidenin johti gallupeissa on 5-7prosenttia mutta äänestyspäivänä äänestävissä luvut ovat varmasti selkeästi trumpin puolella.

 

hoikanpoika

Keksi hyvä mietelause niin nimesi elää ikuisesti kirjoitti joku tuntematon..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu